1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sekss pirmajā randiņā? Pieci iemesli, kāpēc teikt „jā”!

 

Pastāv tik daudz „likumu” par seksu, par iepazīšanos, par randiņiem… Piemēram: „neskūpstīties pirmajā randiņā”, „nenodarboties ar seksu līdz trešajam randiņām”… Redz, ja tev sekss ir pirmajā randiņā, tas uzreiz nozīmē to, ka tu esi ieinteresēts tikai fiziskā tuvībā. Bet kāda, kuram daļa gar to, ko tu vēlies darīt ar savu dzīvi un savu ķermeni? Tātad, zemāk ir apkopoti pieci iemesli, kāpēc teikt „jā” seksam pirmajā randiņā.

Tāpēc, ka tu vēlies

Ja tu plāno ar viņu gulēt jebkurā gadījumā, tad kāpēc gaidīt? Kamēr jums abiem ir līdzīgi nodomi un nosacījumi, tikmēr viss ir kārtībā. Tu esi pieaugusi un patstāvīga sieviete, tāpēc nevajag sevi nosodīt citu cilvēku radīto aizspriedumu dēļ.

Jūtu ķīmijas un saderības pārbaude

Kāpēc gaidīt divus, trīs vai četrus randiņus, lai saprastu, vai jūs vispār seksuāli saderat? Kā ne kā, seksam attiecībās ir liela nozīme. Dzīvo šim brīdim un izjūti!

Nebūs jānožēlo

Gulēt vai negulēt ar kāduir tava izvēle. Ja jūti, ka to vēlies, dari to. Ja nevēlies, tad nedari! Neatkarīgi no tavas izvēles, vismaz pēc tam nebūs jānožēlo izdarītais… vai neizdarītais.

Tu vari noskaidrot viņa motīvus

Katrs var pateikt, ka pēc pārgulēšanas paliks ar tevi kopā, bet, kas patiesi notiks? To var noskaidrot tikai pārguļot! Labāk visu noskaidrot ātrāk, nekā tērēt savu dārgo laiku uz vīrieti, kas tevi nenovērtē.

Pirmais , neveiklais sekss būs garām!

Daudziem cilvēkiem pirmais sekss ar jauniepazītu cilvēku ir liels piedzīvojums un satraukums. Ir tāds teiciens – ātrāk izdarīsi, ātrāk satraukums būs garām, tāpēc netērē savu laiku un nebendē nervus. Ļaujies mirklim un ātrāk tiec līdz tam laikam, kad vari no sirds seksu baudīt!

 

Avots: Cluber.com.ua

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.