1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Kā izrādās, zobupasta nav derīga tikai zobu tīrīšanai. 12 citi lieliski pielietojumi!

 

Tas ir patiesi pārsteidzoši! Kas to būtu domājis, ka parastai zobupastai var būt tik daudz dažādu pielietojumu! Zemāk ir apkopoti 12 lietas, ko var tīrīt ar zobupastu!

1.Apsūbējis sudrabs. Šo daudzi zina, bet tāpat ir vērts pieminēt. Ja sudrabs ir zaudējis savu mirdzumu, notīri to ar zobupastu!

2.Automašīnu lukturi. Gribi, lai lukturi izskatās kā jauni? Pavisam vienkārši!

3.Klavieru taustiņi. Klavieru taustiņi kļūst netīri ļoti ātri, jo tie ir biežā saskarē ar cilvēku pirkstiem. Uzspied nelielu daudzumu zobupastas uz mitras lupatiņas un uzmanīgi notīri taustiņus. Tu būsi pārsteigta!

4.Nagi. Ja uz nagiem palicis nedaudz nagu lakas vai vienkārši netīrumi, iemērc pirkstus zobupastā un paturi pāris minūtes. Pēc tam noskalo.

5.Peldbrilles. Ja tu apsmērē briļļu iekšpusi ar plānu zobupastas kārtiņu un pēc tam to noskalo, stikliņi pārstās svīst ciet ik reizi, kad dodies peldēt. Lieliski!

6.Koka virsmas. Ja uz koka virsmas ieraugi kādu grūti notīramu traipu, ņem talkā zobupastu. Vienkārši viegli paperzē, un tu redzēsi brīnumus!

7.Traipi uz apģērba. Sākot ar lūpukrāsu uz krekla un beidzot ar spagetti mērci uz galdauta. Vienkārši apsmērē traipu ar nelielu daudzumu zobupastas, mazliet paberzē un atstāj uz brīdi. Pēc tam izmazgā. Bet atceries – krāsainām drēbēm neizmanto baltinošo zobupastu!

8.Ūdens maisītāji. Ir apnicis cīnīties ar krānu, kam virsū ir neglīti ziepju un ūdens nosēdumi? Paberzē tos ar zobupastu! Būtībā, tas darbojas uz jebkuras hromētas virsmas.

9.Gludeklis. Atjauno gludekļa apakšas pirmatnējo spīdumu!

10.Telefona ekrāns. Telefona ekrānu saskrāpēt nav grūti (ja neizmanto aizsargplēvīti). Uzspied zobupastu uz drāniņas un uzmanīgi paberzē pret visām uz ekrāna esošajām skrāpējuma vietām.

11.Apavi ar baltām zolēm. Daudziem Converce kedu valkātājiem šis triks ir īsts glābējs!

12.Tiec vaļā no smakām. Ķiploku, sīpolu vai zivs smaku dabūt nost no rokām nav viegli. Bet, ja roku ziepju vietā izmanto zobupastu, smakas ātri pazūd!

 

Avots: Brightside.me

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.