2.5 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

„Dārgais, mums ir jāparunā…” – Astoņas sarunas, kurām būtu jānotiek katrās attiecībās

 

Diezgan bieži no paziņām ir gadījies dzirdēt, ka viņu attiecībās viss bija labi, bet pēc tam partneris aizgāja. Kāpēc tā notiek? Tāpēc, ka cilvēki savā starpā nerunā. Viņi laicīgi neapspriež nozīmīgus attiecību jautājumus. Kuras tad ir tās tēmas, kuras būtu laicīgi jāapspriež?

Par to, kas dara jūs laimīgus

Kad jūs tikai sākāt tikties viss šķita tik vienkārši un visi bija laimīgi… It kā jau šķiet, ka viss ir skaidrs un acīmredzams. Bet ne visiem un ne vienmēr. Ikdienas dzīves ritms var likt tev par otru cilvēku aizmirst: kas patīk tavam vīram? Kāds ir viņa mīļākais saldējums? Kur viņš gribētu aizdoties atvaļinājumā?… Bet, vai tu pamani to, kad tavs partneris vairs nav tik laimīgs? Vai pajautā, kāds ir iemesls? Galvenais šajā gadījumā ir sadzirdēt otru un sekot līdzi tam, lai viņa prieks vairotos!

Par naudu

Finansiālās problēmas ir viens no biežākajiem attiecību sabrukšanas iemesliem. Problēmas ar naudu var gadīties visiem, taču ne visi prot tikt ar tām galā. Jums ir jāapspriež viss, kas saistīts ar naudu – kopīgo, privāto vai jebkuru citu. Ja jums ir kāds kredīts – pastāsti. Varbūt tavs partneris palīdzēs tikt ar to galā. Neko neslēpiet! Pirmkārt, tas vairo stresu. Otrkārt – ļaunāk būs tad, ja partneris to pats nez no kurienes uzzinās. Apspriediet visus ienākumus, izdevumus, cik daudz jums jāekonomē un cik jāatliek lielākam pirkumam.

Par bērnu audzināšanas metodēm

Cik cilvēku, tik arī viedokļu par bērnu audzināšanu. Izrunājiet šo jautājumu pirms vispār veidojat ģimeni. Citādāk pēc tam būs par vēlu: jūs pastāvīgi strīdēsieties un risināsiet attiecību problēmas. Un, tai pat laikā, bērna audzināšanai laika vairs nepietiks.

Par to, kas kaitina

Strīdās visi. Pat ideālākie cilvēki un pāri to dara. Tas gan nenozīmē, ka attiecībās ir problēmas un ka tās iet uz galu. Tas ir tikai otra cilvēka izzināšanas process. Lai gan, jāatzīst, ka lielākā daļa strīdu notiek tāpēc, ka otrs dara kaut ko, kas tevi kaitina. Bet, kā gan vīrietis var zināt, kas tevi kaitina, ja jūs par to neesat runājuši? Izrunājiet šo jautājumu. Tici, tas iedarbosies.

Par mērķiem un sapņiem

Svarīgi ir, lai dzīves mērķi un sapņi sakrīt. Citādi, kāda jēga attiecībām? Ideālā gadījumā randiņš pārvēršas par ģimenes dzīvi, bet, ja mērķi atšķiras, tad arī ģimene nekāda neiznāks. Tāpēc, lai izvairītos no sarūgtinājuma tad, kad attiecības beidzas, izrunājiet šīs tēmas, kad tās sākas! Tas jūs satuvinās.

Par dzīvi un nāvi

Jā, tēma nav no patīkamajām, bet neko darīt. Mēs taču neesam nemirstīgi! Ir skaidrs, ka neviens negrib priekšlaicīgi domāt par nāvi, bet tas ir nepieciešams.Jums ir jāapspriež, kas notiks, ja viens no jums smagi saslims. Un arī „aiziešanas” jautājumu/ versiju nedrīkst astāt bez ievērības. Tas viss ir ļoti svarīgi.

Par to, kas tevi mulsina

Par kādu jūsu sarunu vai tavu rīcību partnera priekšā nevajadzētu mulst. Jūs esat kopā, un jūs cits citu pieņemat. Bet dažkārt tomēr gadās tādas tēmas, kas ir ļoti mulsinošanas. Izrunājiet to, un jūs zināsiet, ko nākotnē labāk vairs nepieminēt.

Par to, kāpēc mīlat viens otru

Visas garās sarunas un tēmas ļoti nogurdina. Tas viss var arī kļūt par strīdu un skandālu iemeslu. Bet vienkārši paskaties uz savu partneri un atceries, kāpēc un par ko tu viņu mīli. Padomā, kādas jūtas šis cilvēks tevī raisa un kāpēc esat kopā. Un, ko pēc tam? Pastāsti viņam par to. Tici, jo biežāk par savām jūtām partnerim atgādināsi, jo spēcīgākas tās kļūs.

Attiecības ir sarežģītas, jā. Bet attiecības sastāv no diviem cilvēkiem, un divatā var paveikt daudz. Meklējiet mīlestību un esiet laimīgi!

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.