1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Uzvelc ideālu acu lainera līniju: Noskaidro, kāda ir tavai acu formai piemērotākā

 

Katra mēs esam citādāka. Tas nozīmē, ka nav vienotas receptes tajā, kā izveidot perfektu grimu. Pat tik vienkāršs process, kā acu lainera līnijas uzvilkšana, prasa personiskāku pieeju. Daudz kas ir atkarīgs no tavas acu formas!

Viena no otras tālu novietotas acis

Ja tavas acis ir samērā tālu viena no otras, tad zīmē šauras līnijas, izmantojot šķidro acu laineri. It īpaši izcel acu iekšējos kaktiņus. Šis triks palīdzēs tev vizuāli samazināt atstarpi starp acīm.

Acis ar noslīdējušiem plakstiņiem

Tavām acīm piemērotākās biezas līnijas. Tās īstās „kaķacis”. Kā efektu padarīt vēl iespaidīgāku? Ar acu ēnu un kontūrzīmuļa palīdzību! Padari līnijas vizuāli pēc iespējas masīvākas.

Mandeļu formas acis

Jāsaka, ka tev ir paveicies. Tu vari atļauties eksperimentēt, jo tev piestāvēs viss! Lai būtu kas jauns, pamēģini iekrāsot apakšējo acs plakstiņu!

Austrumnieciskas acis

Šādas acis var vizuāli padarīt plašākas, izmantojot šķidro acu laineri. Lai interesantāk, starp skropstu līniju un uzvilkto līniju atstāj nelielu tukšumu. Tādējādi acis šķitīs lielākas.

Mazas acis

Lai acis padarītu vizuāli lielākas, krāso biezu līniju, bet skropstu krāsošanai izmanto tušu, kas vizuāli pagarina skropstas. Neaizmirsti arī uzklāt tumšas ēnas zem acs.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.