8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Atrodi savu sarkanās lūpukrāsas toni: Astoņi noteikumi, kurus ievēro koptas sievietes

 

1.Pirms došanās pie miera apmeklē dušu. Nekāds nogurums nevar būt par attaisnojumu tam, lai tu pirms miegs nenomazgātu seju. Tu vai izlaist maskas, matu mazgāšanu un skūšanos, bet pamata higiēnas normas ir jāievēro.

2.Atrodi sev ideālo sarkanās lūpukrāsas toni. Sarkana lūpukrāsa ir universāls palīgs tēla atsvaidzināšanā. Galvenais ir izvēlēties toni, kas piestāv. Siltajiem ādas toņiem piestāv maigie koraļļu toņi, bet vēsākiem – ķiršu.

3.Piekop veselīgu dzīvesveidu. Neviens skaistumkopšanas līdzeklis neiedarbosies, ja tu nepiekopsi veselīgu dzīvesveidu – pareizs uzturs, pastaigas svaigā gaisā un veselīgs miegs ir visa pamatā.

4.Iemācies pati ieveidot matus. Tu taču nevari katru dienu doties pie friziera, vai ne? Bet jāizskatās lieliski ir katru dienu! Tieši tāpēc iemācies savus matus ieveidot pati. Tas nenozīmē, ka tev ir jāprot izveidot sarežģītas frizūras. Pietiek ar vieglām lokām vai kvalitatīvi iztaisnotiem matiem.

5.Atrodi „savu” aromātu. Pamēģini atrast tādas smaržas, kas tev piešķir personību. Tādas, ar kurām varēs asociēt tieši tevi. Tas gan nenozīmē, ka tev tās ir jālieto vienmēr un visu mūžu.

6.Uzraugi savu uzacu formu. Neskrien pakaļ modes standartiem. Katram cilvēkam uzacis ir atšķirīgas. Un ne velti, jo ne visiem piestāv vienādas formas uzacis. Kādam piestāv šauras un ieapaļas, otram – asas un biezas. Pietiekami ir pakoriģēt dabīgo formu un iekrāsot ar uzacu zīmuli. Zīmuļa tonim gan ir jābūt nedaudz gaisākam nekā tavas matu saknes.

7.Regulāri apmeklē frizieri. Neatkarīgi no savu matu garuma, frizieri būtu jāapmeklē reizi divos, trijos mēnešos. Iegaumē! Nekādas eļļas un maskas tavus sašķēlušos matu galus neizglābs. Tos vienkārši ir jānogriež. Nebaidies nogriezt lieko – tādējādi tavi mati izskatīsies veselīgāki.

8.Kop rokas un nagus. Daudzi cilvēki pievērš lielu uzmanību otra cilvēka manikīram un vispārējam nagu stāvoklim. Tev nav obligāti jākrāso vai jāliek mākslīgie. Pietiks arī ar to, ka tie būs līdzeni apgriezti, tīri un bez apgrauztas ādas. Arī roku ādai jābūt pietiekami mitrinātai un maigai.

Esi skaista un sakopta sieviete!

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.