1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Tu arī tās pieļauj? Astoņi sieviešu „skaistuma” paradumi, kuri atbaida vīriešus

 

Sievietes viegli pamana visu to, kas citas sievietes izskatā ir „nepareizi”. Viņas viegli nosaka grima, frizūru un stila kļūdas. Bet, kā ir ar vīriešiem? Vai tiešām viņos viss iepriekšminētais raisa vienaldzību?  Kā izrādās, nē. Arī viņi spēj daudz ko pamanīt un novērtēt.

Zemāk ir apkopotas desmit lietas, kas atbaida vīriešus:

1.Pārspīlētas frizūras. Nevienam vīrietim nepatīk sieviete, kurai mati ir pilni ar ieveidošanas līdzekļiem un tik stīvi ka čaukst! Vīrieši priekšroku dod brīvi krītošiem, mīkstiem un maigiem matiem.

2.Maska uz sejas. Tonālais krēms, pūderis, konsīleris, vaigu sārtums, bronzeris… Saraksts, kuru varētu ilgi turpināt! Protams, labi uzklāts grims izskatās efektīvi, bet, cik tas ir praktiski? Vai tiešām vīrietim visu laiku jāsatraucas par to, lai tu ar savu efektīgo grimu nejauši nenosmērētu viņa kreklu?

3.Mākslīgo skropstu efekts. Tu noteikti vismaz reizi dzīvē esi redzējusi sievieti, kura vienā piegājienā izmanto pārāk daudz skropstu tušas – skropstas ir saķepušas un nedabīgas, un ar katru to kustību tās birst gluži kā melns sniegs. Un tās sievietes pat neiedomājas par to, ka tas izskatās smieklīgi un nepievilcīgi. Lai nenokļūtu tādā situācijā, izmanto kvalitatīvu skropstu tušu, kura ātri žūst un nesmērējas.

4.Pārāk daudz spīduma. Ja vien tu neesi profesionāla vizāžiste, pieturies pie matētām acu ēnām. Tās izskatās dabiskāk un ne tik izaicinoši kā mirdzošās.

5.Nerūpēšanās par savu ķermeni. Nekopti nagi, neskūtas kājas un paduses… Tas viss atbaida pretējo dzimumu. Ja tu „aizmirsti” ieiet dušā un dezodorants nav tavs draugs, tad vari aizmirst par „princi baltā zirgā”.

6.Ieradums „nopūderēt deguntiņu” publiski. To vispār nevajadzētu darīt publiski. Tas ir nepieklājīgi, un citiem nav jāredz, kā tu piezīmē sev uzacis vai pielabo skropstu tušu katrā veikala skatlogā vai telefona ekrānā.

7.Tumšas lūpas. Jā, varbūt dažkārt mēs pucējamies un krāsojamies sevis dēļ, un tajos brīžos ir vienalga, ko domā vīrieši, bet… Ja pirmajā randiņā tu vēlies atstāt pozitīvu iespaidu uz vīrieti, aizmirsti par tumša toņa lūpukrāsas lietošanu. Tā liek tev izskatīties vecākai, kā arī, diez vai vīrietim būs prieks skatīties uz taviem ar lūpukrāsu nosmērētajiem zobiem.

8.Pārāk spēcīgas smaržas. Kā jau iepriekš minējām, „mazāk ir vairāk”. Īpaši labi šo teicienu varētu attiecināt uz smaržu lietošanu. Tas, kas patīk tev, otram var nepatikt, tāpēc lieto tās samērīgi. Tavām smaržām ir jābūt neuzbāzīgām, bet arī tādām, kas piešķir tev īpašu šarmu.

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.