• Siers, vārīts šķiņķis, speķa šķēlīte, sīpola ripiņa, pipargurķītis.
  • Siers, novārītas ziedkāpostu rozetes, tomāts, paipalu ola, majonēze. Produktus sasmalcina un pilda šķiņķa tūtiņās.
  • Basturmas (vītināta liellopu gaļa) rullīši ar siera krēmu un vīģi.
  • Kausētais siers, paipalu ola, ķirštomātiņš, dilles. Visu saputo un pilda šķiņķa tūtiņās.
  • Cieti vārītas olas pārgriež uz pusēm, izņem dzeltenumu. Pilda ar saputotu sviestu, sieru, olu dzeltenumiem, rotā ar laša strēmelītēm.
  • Olas var pildīt ar vārīta šķiņķa, siera un zaļumu krēmu. Uz katras olas pusītes uzliek majonēzi
    un tomāta šķēlīti.
  • Tomātiem nogriež vāciņu, izņem sēklotni un pilda ar sarīvētu sieru, biezu krējumu, kam pievienota citrona sula, sāls, pipari, zaļumi.
  • Tomātus var pildīt ar rīvēta siera un sakapātu marinētu sēņu masu, kam pievienots sakapāts sīpols, krējums, pipari, sāls, zaļumi.
  • Uz rudzu maizes medaljona liek siera šķēli, vārītu paipalas olas pusi, konservētas mencu akniņas, zaļumus.
  • Vējakūkas pilda ar siera salātiem (salātu varianti var būt dažādi).
  • Uz graudu maizes kanapē liek kausētā siera piciņu, anšovu, uzber sasmalcinātus zaļumus.
  • Uz rudzu maizes kvadrāta liek zaļumu sviesta krēmu, siera šķēlīti un tīģergarneli.
  • Uz mazas kartupeļu pankūciņas liek zaļumu sviesta krēmu, kraukšķīgu bekona un siera šķēlīti.
  • Uz šķīvja kārto frikadeļu (maltajā gaļā maizes vietā pievienots biezpiens vai kubiciņos sagriezts puscietais siers) iesmiņus ar sinepju krēmu un marinētiem gurķīšiem.
  • Uz rudzu maizes grauzdiņa liek dūmotu vistu, ceptu sieru un brūkleņu ievārījumu.
  • Uz baltmaizes kanapē liek teļa gaļas mini bifšteku, ceptu sieru un ananasa gabaliņu.
  • Groziņus pilda ar siera salātiem (salātu veidi var būt dažādi).
  • Uz rudzu maizes trīsstūrīša liek pikantu siera krēmu, kūpinātu šķiņķi un ananasa gabaliņu.
  • Uz rudzu maizes kanapē liek kaņepju sviestu, ceptu sieru, kraukšķīgu bekonu un vīnogu.
  • Uz iesmiņa kārto ceptu vistas fileju ar sieru, ananasiem un ķirštomātiņu. (Uz iesmiņiem var gatavot visdažādākos uzkodu variantus.)
  • Svaiga gurķa muciņu pilda ar siera krēmu un rotā ar ķirštomātiņa pusīti (gurķu bekona un siera
    šķēlīti. muciņām var izvēlēties dažādus siera salātus).
  • Uz tostermaizes liek šķiņķi, siera salātus un marinētu šampinjonu.
  • Lavaša tūtiņā pilda kūpinātas vistas, rīvēta siera, paprikas, svaigu gurķu salātus.
  • Uz rudzu maizes kanapē liek siera krēmu, ceptu cūkgaļu, zaļo olīvu.
  • Uz tostermaizes liek salātu lapiņu, marinētu sieru, marinētu garneli un pusi vārītas paipalu olas.
  • Cepta šķiņķa šķēlēs ietin sarīvētu sieru, iešķeltu dateli un mandeli.
  • Nelielu ābolu pusītes pilda ar sieru un izcep.
  • Kūpināta zuša gabaliņi ar krāsainiem siera krēmiem.
  • Groziņi ar apceptiem spinātiem, siera kubiciņiem un ciedru riekstiem.
  • Kūpināta laša gabaliņi ar siera vai biezpiena krēmu un dīgstiem.
  • Rupjmaizes kanapē ar saputotu sviestu un sieru, bumbiera gabaliņš, piparmētra.
  • Mazi siera pīrādziņi (var būt dažādu siera masu pildījumi).
  • Blanšētas Savojas kāpostu lapiņas ar dažādu krāsu siera krēmiem.
  • Svaigu gurķu laiviņas ar siera, garneļu un dīgstu krēmu.
  • Siera čipsi ar biezpiena vai siera krēmu, apelsīna sukādēm.
 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?