0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

“Cellbes” kopā ar Indru Salceviču prezentē pavasara modi Jēkabpilī

 
Foto: Publicitātes

Zviedru modes un mājas preču interneta mazumtirdzniecības zīmols CELLBES sadarbībā ar Latvijā pazīstamo stilisti, dizaineri un redaktori Indru Salceviču aicināja zīmola uzticamākos fanus uz jaunākās modes kolekcijas prezentāciju.

Pagājušajā nedēļas nogalē CELLBES sadarbībā ar stilisti Indru Salceviču pārvērta  Jēkabpils modīgāko vietu KLASSE modes pasākuma telpā. Modes vakariņu laikā Indra Salceviča sniedza ieteikumus kā atjautīgi veidot garderobi, izmantojot tikai septiņus elementus, prezentēja pašreizējās modes tendences, kuras patiešām var savā garderobē iekļaut īstas sievietes, savukārt grima māksliniece Jana Kozlova sadarbībā ar Maybelline New York vadīja grima apmācības, piedāvājot reāli izmantojamas tendences.

“Mēs diezgan labi esam pazīstami ar Latvijas reģioniem, jo pietiekami bieži dodamies biznesa braucienos uz dažādām Latvijas pilsētām, tostarp Jēkabpili. Mūs patiesi iepriecināja vadošo klientu interese ne tikai par jaunāko zīmola modes piedāvājumu, bet arī mūsu mājas preču sēriju. Cellbes ar prieku sadarbojās ar Maybelline un grima mākslinieci Janu Kozlovu, kura prezentēja jaunākās grima tendences vienkāršos soļos, lietojot jaunākos un aktuālākos produktus. Kopumā šīs modes vakariņas atgādināja senu draudzeņu tikšanos, kur kopīgi vakariņojām, malkojām dzirkstošo vīnu, smējāmies un, protams, pļāpājām. Ceru, ka padarīsim modes vakariņas par Cellbes tradīciju, kas ļaus aizvest saprotamu, visu izmēru modi arī uz citām Latvijas pilsētām,” stāsta izpilddirektore Svetlana Elsone (Svetlana Elson).

“Esmu nākusi no Salas novada, tāpēc lepojos ar iespēju sākt mūsu sadarbību ar Cellbes Jēkabpilī. Mūsdienu sieviešu žurnāli bieži vien portretē deformētu, nereālu sievietes tēlu. Par laimi, ir tādi zīmoli kā Cellbes, kas piedāvā modi un augstas kvalitātes apģērbus visu izmēru sievietēm. Lai izveidotu ikdienas garderobi, jums vajadzēs tikai septiņus elementus, kurus iespējams atrast arī Cellbes interneta veikalā. Mans ieteikums ir būt modernai un iepirkties internetā – iepirkšanās mājās ir ļoti atslābinoša pieredze, saņemot iepirkumus, varat tos piemērīt reāla spoguļa priekšā un pārbaudīt, vai apģērbs der un atbilst jūsu aksesuāriem, turklāt, ja izmērs nav pareizs, apģērbu var nosūtīt atpakaļ veikalam dažu stundu laikā,” stāsta Indra Salceviča, kas radījusi pirmo interneta žurnālu sievietēm, kuru izmērs ir virs 36.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.