8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

11 lietas, ko sievietes vecumā pēc 45 gadiem dara nepareizi

 

Yoga in nature by Svetlana Braun on 500px.com

Ko sievietes vecumā pēc 45 gadiem dara nepareizi? Viņas…

Netērē naudu sev. Mēs saprotam, ka tev ir vīrs, bērni, suns, māja, un lielākā daļa algas tiek novirzīta ģimenes vajadzībām. Dažkārt nākas ekonomēt, un, pirmkārt, jau pret sevi. Protams, ģimene ir svarīga, bet tu nedrīksti aizmirst sevi. Cieni sevi, un vismaz reizi mēnesī palutini ar kādu dāvaniņu vai skaistumkopšanas procedūru.

Izvēlas īsus matu griezumus. Daudzu sieviešu galvenā problēma. Kas teica, ka īsi mati sievieti padara vizuāli jaunāku? Tieši tagad tev vajadzētu eksperimentēt ar garākiem griezumiem un krāsām. Mati ir sievietes skaistākā rota jebkurā vecumā. Kāpēc tos apgriezt?

Izvēlas lietas, kas padara vecāku. Dažas sievietes vienkārši izlemj: „Viss, jaunība beidzās, vairs nekādu šauro džinsu un krāsainu topu. Laiks iegādāties pelēko, bezformīgo mēteli, tumšus, garus svārkus un sintētisku blūzīti.” Mēs tiešām ceram, ka tev tādu domu nav. Ir taču tik daudz sieviešu pēc 45, no kurām var iedvesmoties, jo viņas izskatās lieliski un spilgti!

Izvēlas pārāk jauneklīgu apģērbu. Mēdz būt arī pretēja situācija – ģērbties tā, it kā tev tikko palika 18 gadu. Krekliņi ar muļķīgiem uzrakstiem, mini svārciņi, īsi topiņi… Šīs lietas noteikti neliks tev izskatīties jaunākai. Tikai muļķīgākai.

Neseko līdzi modes tendencēm. Daudzu sieviešu kļūda ir tā, ka viņas vispār neseko līdzi modei. Skaidrs, ka laika lasīt žurnālus un modes blogus nav daudz, bet to ir jāatrod. Kā tad, lai tu jūties skaista un moderna, ja pat nezini, kas pašlaik ir modē? Pie tam, daudzām modes tendencēm nav vecuma ierobežojuma.

Slēpj nepilnības, bet neizceļ pilnības. Aizmirsti par neizteiksmīgu, maisveida apģērbu. Ja tu domā, ka uzvelkot kaut ko tādu, noslēpsi savu riepiņu, tu smagi kļūdies. Apzinies, kas ir tavas pilnības, un liec akcentu uz tām. Tad arī būs vieglāk novērst cilvēku uzmanību no nepilnībām.

Nevalkā augstpapēžu apavus. Ja vēl pirms pieciem gadiem tu mierīgi augstpapēžu kurpēs varēji izskraidīt uz darbu, skolu un veikalu, bet tagad tev tas ir par grūtu un neērtu, tad tas nav labi. Piekrītam, katru dienu valkāt apavus ar augstiem papēžiem nav ērti. Taču neeksistē tikai apavi ar 10+ centimetru papēdi. Izvēlies skaistus apavus ar 4-5 cm papēdi un valkā tos biežāk kā īpašos gadījumos.

Pērk lētu apakšveļu. Mums šķiet, ka jebkura nobriedusi sieviete var atļauties sev 3-5 labas kvalitātes apakšveļas komplektus. Tajā vecumā nav forši pirkt daudz un lēti.

Izvēlas vecumam nepiemērotu grimu. Diemžēl, vecumā pēc 40 tava āda mainās: sāk parādīties manāmākas grumbiņas, pigmentācijas plankumi, tā kļūst pārlieku sausa vai taukaina. Ir labi, ja tu regulāri apmeklē kosmetologu, taču ar to vien nepietiek. Ir labi, ja tu proti noslēpt ādas nepilnības ar pareiza grima uzklāšanu. Dodies pie speciālista, apgūsti trikus, un izskaties daudz jaunāka!

Nerūpējas par savu figūru. Tas vienkārši nav pareizi. Tev nav jāievēro stingras diētas un jāiet uz sporta zāli katru dienu. Pietiks arī ar to, ka tu vismaz reizi nedēļā nodosies kādām sportiskām aktivitātēm. Patīk braukāt ar velosipēdu? Padari to par savu ikdienu! Patīk garas pastaigas? Dodies pārgājienos! Nepatīk nekas pārlieku aktīvs? Nodarbojies ar jogu! Variantu ir daudz!

Aizmirst par veselību. Lai tu būtu skaista un vesela, nepietiek tikai ar sporta nodarbībām un labu uzturu. Ir arī regulāri jādodas pie ārsta. Darba, bērnu un ekonomiskās situācijas dēļ tu atliec ikgadējo pārbaudi pie zobārsta vai ginekologa? Tas ir nepieņemami.

 

Avots: mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.