1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Dienas atziņa: Lūdzu, nepieķeries tam, kas nav bijis un nebūs

 

The Future by Andy Kirby on 500px.com

Peņemsim – bija sievietei romāns ar vīrieti. Kaut kas notika un viņu ceļi šķīrās. Kaut vai vienkārši nesaderība pie vainas. Un sieviete, kā likums, pēc šķiršanās krīt izmisumā un šausta sevi par to, ka varēja viss būt citādāk…

Pirmkārt, nevarēja. Ja varētu, tad būtu bijis.

Otrkārt, nevar jau tā uzreiz pateikt, kuram beigu beigās ir paveicies. Iespējams, tas, ka attiecības neizdevās, tev ir labākais iznākums. Ja būtu palikusi attiecībās, tava personība turpinātu ciest un nākotne noteikti nebūtu nemaz tik vienkārša.

Treškārt, katrs cilvēks, kas ienāk mūsu dzīvē, paplašina mūsu pasaules uztveres horizontus. Ir pilnīgi iespējams, ka nākamais cilvēks, ar kuru būsi attiecībās, būs ar tādām rakstura iezīmēm, kādas bija taviem bijušajiem. Tikai šoreiz tu pratīsi tām tikt pāri un pieiet no pareizās puses. Tāpat ir iespējams, ka tu vairs neielaidīsi savā dzīvē cilvēku, kas ir līdzīgs tavam bijušajam, tādējādi izvairoties no nejauka attiecību iznākuma.

Ceturtkārt, apstāties pie viena cilvēka var tikai tad, ja tu pati to vēlies, un tas cilvēks vēlas tevi sev blakus. Ja viņš nevēlas, ej tālāk, un atrodi kādu, kas vēlēsies!

Nepieķeries domām „kā būtu, ja būtu”. Nepieķeries tam, kas nav bijis un nebūs!

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.