1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sieviete uzrakstīja vēstuli visiem vīriešiem. Vārdi, kuriem nevar nepiekrist!

 

Lovers of the Tide by Alexander Kuzmin on 500px.com

Ak, cik daudz strīdu ikdienā ir starp vīriešiem un sievietēm. Par tiesībām, pienākumiem, kam jādod, kam jāņem…

Daudzas sievietes visu mūžu cieš no tā, ka viņas nesaprot, neviena, nenovērtē, nerūpējas. Savukārt, vīrieši brīnās – kas ir problēma? Kā viņai mūžīgi trūkst?

Tad, lūk, es jums visu paskaidrošu…

Dārgie vīrieši, šajā dzīvē es jums vēlētos lūgt tikai vienu – esiet vīrieši!

Aizmirstiet par feminisma uzplūdiem – nesiet sieviešu somiņu, maksājiet par viņu kafiju, atveriet viņām durvis, aizsargājiet viņas, palīdziet viņām risināt problēmas. Varbūt jūs sapratīsiet, priekš kam tas viss ir vajadzīgs, un kāpēc tieši no tevis tad, kad tūkstošo reizi atnāksiet mājās, un ieraudzīsiet siltas vakariņas un vannasistabā sagatavotus mīkstus dvieļus. Bet varbūt tikai tad, kad viss sāks krist ārā no rokām – darbs, bizness, draugi, bet viņa – jūsu labā, mīļā sieviete, kas blakus ir katru dienu – skūpstīs tevi un teiks, ka esi labākais. Bet varbūt sapratīsiet tikai tad, kad ieraudzīsiet, cik daudz veselības un nervu viņa ir zaudējusi, kamēr iznēsāja jūsu bērnus un dāvāja jums mantiniekus.

Esi pret viņu jaukāks.

Beidz bendēt viņas nervus! Zvani viņai. It īpaši tad, kad sastrīdaties. Ja vien tu redzētu, cik rūgti viņa raud pēc tam, kad tu noliec klausuli vai aizcērt durvis. Nē, viņa neraud tik skaisti kā filmās. Spilvenā, klusumā… Viņa raud sāpīgi un skaļi, izsmērējot savas asaras pret apsārtušo seju. Viņu var dzirdēt pat no kaimiņu dzīvokļa. Viņai sāp tas, ka tu viņu sāpini. Piezvani viņai, atgriezies, un iznes viņu ārā no tām sāpēm kā no degošas mājas.

Nekliedz un nepazemo.

Nenogalini viņu ar saviem vārdiem. Viņu- jauku, maigu un patiesu. Viņa kļūst nikna, skarba un atriebīga tikai tāpēc, ka tu reiz viņu ļoti aizvainoji. Tu pēc tam tūkstošiem reižu nožēloji pateikto, izdarīto… Bet viņas sirdī tas paliek. Daļa viņas jau nomira, jo tu pat nespēj iedomāties, cik sāpīgi ir dzirdēt sliktu tieši no mīļotā cilvēka. Jūs pēc tam salabsiet, bet viņa tāpat neaizmirsīs. Viņa tev neatgādinās, bet pati vēl ik pa reizei to izlaidīs cauri savam prātam. Un tu pēc tam brīnīsies, no kurienes viņā ir tik daudz vienaldzības un bēdu.

Apsoli.

Viņa ir tik laimīga, kad dzird solījumus, kad sapņo un cer uz kaut ko labāku. Tajā brīdī viņa ir tik skaista… Vai tad viņa to nav pelnījusi?

Jā, pat, ja jūs pēc pāris dienām šķirsieties, vai nav vērts veltīt 15 minūtes jūsu laika, guļot gultā un sapņojot par skaisto, kopīgo nākotni? Ir vērts! Katra sekunde ir tā vērta! Nevajag sevi ierobežot. Mēs tikai sveram, skaitām, visu kārtīgi pārdomājam… Attiecībās ir vienkārši jādzīvo un jābūt kopā! Vienkārši jāmīl, jācieš un jāsapņo. Ir jāsaka, ko jūti tieši tagad un tūlīt!

 

Avots: Cluber.com.ua

 

2 KOMENTĀRI

  1. Mīļās sievietes, esat tak lūdzu cilvēki. Otrs cilvēks ir jāmīl un ar viņu ir jārunā. Tikai savstarpēja saprašanās var vienot.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.