6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Apģērbu zīmols “Monton ” Tallinas modes nedēļā prezentē īpašo kolekciju “Duality”

 
Foto: Publicitātes

Igaunijas apģērbu zīmols Monton, kas šogad svin savu 15. dzimšanas dienu, nupat Tallinas modes nedēļā prezentējis savu īpašo kolekciju “Duality”. Jaunā kolekcija, kas radīta iedvesmojoties no pretstatu vienotības, izceļas ar augstas kvalitātes materiāliem, un vairums no detaļām ir smalki izstrādāts roku darbsKolekcijas izlasi ir iespējams iegādāties Monton veikalos tirdzniecības centros Spice, Alfa, Galerija Centrs un Galleria Rīga. Kolekcija radīta sievietēm un vīriešiem, kuri ir pietiekami drosmīgi un radoši, lai apģērbu izmantotu kā savu izteiksmes veidu.  

Īpašo kolekciju izstrādāja Monton dizaineru komanda, kuras sastāvā ir astoņi talantīgi dizaineri no Igaunijas, Somijas un Lietuvas:Pille Lauring, Hanna Haring, Triin Kaiv, Catlin Kaljuste, Ryte Krakauskaite, Minja Penttinen, Kirthy Kold, Peeter Rästa un Sille Sarapuu.

Visi Monton dizaineri ir iesaistījušies kolekcijas tapšanā, tādējādi savienoti astoņi dažādi personīgi stili, lai kopīgiem spēkiem radītu harmonizētu veselumu.

Kolekcija “Duality” vēsta par nejaušu tikšanos starp diviem pretpoliem, kur šī satikšanās rada ko pilnīgi jaunu un nepieredzētu, taču ļoti pārliecinošu un iedvesmojošu.  Jaunajā kolekcijā ir apvienotas divu mazu salu valstu noskaņas,  kas šķietami ir pilnīgi pretstati – tropiskā un emocionālā Kuba, un neskartā un svaigā Īslande.

Kubas kolekcijas daļa radusies, iedvesmojoties no krāšņiem ziediem. Šīs kolekcijas daļu raksturo aktuālākās pavasara/vasaras 2017 modes tendences – saldenas tropu krāsas, brīvi krītoši piegriezumi, izteiksmīgi volāni un zvanveida piedurknes. Turpretī Īslandes kolekcija ir mierīga, taču mūsdienīga skandināvu uztveres interpretācija – baltu un pelēku krāsu meistarīga kombinācija. Piesardzīgas emocijas, tills, precīzi un asi piegriezumi ir galvenie noteicēji Īslandes kolekcijas tapšanā. Īpašās kolekcijas materiāli ir rūpīgi izvēlēti, un vairākas no detaļām ir roku darbi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.