2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Vai tu krāpsi savu partneri? Zinātnieki atklāj, kā to var pārbaudīt vēl pirms tas ir noticis

 

Reporter spying a couple by fabio formaggio on 500px.com

Debates par to, cik daudz sieviešu tēlo orgasmu, nav nekāds jaunums. Taču zinātnieki ir nākuši klajā ar jaunu faktu – tas, cik bieži sieviete izjūt orgasmu, var norādīt uz to, cik uzticīga attiecībās viņa būs.

Jauns pētījums („Human Female Orgasm As Evolved Signal”) ir atklājis to, ka, jo biežāk sieviete tēlo orgasmu, jo lielāka iespēja, ka viņa krāps savu partneri. Interesanti gan ir tas, ka pētījumā nebija tiešas saistības starp sievieti, kura piedzīvoja maz orgasmu, un krāpšanu. Vienkārši tās sievietes, kuras tēlo, visbiežāk arī krāpa.

Pētnieki eksperimentā izmantoja 138 sievietes un 121 vīrieti. Tie visi bija koledžas studenti, kas bija iesaistīti heteroseksuālās attiecībās. Sievietēm uzdeva jautājumus par to, cik spēcīgi un bieži viņas izjūt orgasmu, un vīriešiem jautāja, cik bieži, viņuprāt, viņu partneres sasniedz orgasmu.

Tāpat visiem dalībniekiem tika jautāts, vai viņi kādreiz ir krāpuši savus partnerus, un vai viņi to darītu nākotnē. Beigu beigās tēloti orgasmi tika sasaistīti ar sieviešu seksuālo neapmierinātību un zemāku kopējo attiecību kvalitāti.

Vai tu varētu piekrist šim pētījumam?

 

Avots: Dailymail.co.uk

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.