kak-prigotovit-spagetti-973x649

Sastāvdaļas:

– 200 g pasta Karbonara
– 1 ēd.kar. olīveļļas
– 100 g bekona
– 200 g šampinjoni
– 200 g saldā krējuma (15%)
Parmazāna siers – 100 g
Olas dzeltenumus – 2 gab
– sāls, pipari

Pagatavošana:

1. Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2. Apcep smalki sagrieztu bekonu un sēnes.
3. Viegli saputo olu dzeltenumus, pievieno krējumu un sieru, samaisa. Pasāla un
sapiparo.
4. Olu, krējuma un siera masu pievienojam bekonam ar sēnēm, ātri maisot uz lēnas uguns uzvārām.
5. Uguni nepalielināt, citādi olu dzeltenums var savārīties ko pieļaut nedrīkst.
6. Pie novārītās pastas pievienot sagatavotu mērci un samaisīt.
7. Makaroniem jābūt pilnīgi piesūcinātiem ar mērci.
8. Pasniegt labāk uz sasildīta šķīvja, makaronus pārkaisīt ar nelielu daudzumu siera.

Labu apetīti!

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

or

Log in with your credentials

Forgot your details?

X