kak-prigotovit-spagetti-973x649

Sastāvdaļas:

– 200 g pasta Karbonara
– 1 ēd.kar. olīveļļas
– 100 g bekona
– 200 g šampinjoni
– 200 g saldā krējuma (15%)
Parmazāna siers – 100 g
Olas dzeltenumus – 2 gab
– sāls, pipari

Pagatavošana:

1. Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2. Apcep smalki sagrieztu bekonu un sēnes.
3. Viegli saputo olu dzeltenumus, pievieno krējumu un sieru, samaisa. Pasāla un
sapiparo.
4. Olu, krējuma un siera masu pievienojam bekonam ar sēnēm, ātri maisot uz lēnas uguns uzvārām.
5. Uguni nepalielināt, citādi olu dzeltenums var savārīties ko pieļaut nedrīkst.
6. Pie novārītās pastas pievienot sagatavotu mērci un samaisīt.
7. Makaroniem jābūt pilnīgi piesūcinātiem ar mērci.
8. Pasniegt labāk uz sasildīta šķīvja, makaronus pārkaisīt ar nelielu daudzumu siera.

Labu apetīti!

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?