00

Tātad, darba instrukcija:

  1. Vārām olas, pievienojam sāli (daži dod priekšroku sodai, te viss atkarīgs no pavāra personīgās izvēles). Vārīšanas laiks – 10 minūtes.
  2. Uzreiz pēc vārīšanas beigām aplejam ar aukstu ūdeni. Ļaujam olām pastāvēt, atdzist.
  3. Uztaisām olām nelielus caurumiņus gan spicajā, gan apaļajā galā puscentimetra diametrā, var arī mazākus.
  4. Pieliekam olu pie lūpām un iepūšam tajā atverē, kas atrodas spicajā galā. Ar brīvo roku mēģinām noķert ideāli nolobītu olu otrā galā.
  5. Turam rokās patiešām tīru produktu un apvalku vienā gabalā.

 

Paņēmiens būs noderīgs, kad vajadzēs notīrīt lielu daudzumu olu.

avots: secrets-world.com

Atstāt komentāru

1 Komentārs ieslēgt "Kā pareizi un ātri nolobīt olas"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
es
Viesis
es

Lai jau visiem tiek tas pūtiens kopā ar siekalām,

wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?