Kā slavenības apēd savu ceļu uz skaistu ādu, lielāku enerģiju un līdzsvarotu ķermeni

Būsim reālas: “Jauns gads, jauna tu” koncepts ir banāls. Gribi radīt pārmaiņas, kas saglabāsies? Tad koncentrēsimies uz reālistiskām dzīvesstila gudrībām, kuras patiešām vari paveikt. 

“Mēs skatāmies uz Jauno gadu, kā beidz visu, esi viss un tā sevi tikai mokām, bet tikpat labi varam Jauno gadu redzēt kā iespēju attīstīties. Labāk kā radīt nesasniedzamus mērķus, pieturies pie realizējamiem sapņiem un pirmais solis ir tos iekļaut katra mēneša plānos gada griezumā.” saka Kimberlija Snaidere (Kimberly Snyder), “Radikālā skaistuma” autore.

Sāc ar zaļās sulas dzeršanu trīs reizes nedēļā un, kad pierodi pie šādas rutīnas, dzer to piecas dienas. Eksperte saka, ka ikdienas smūtiji var atturēt no plastisko ķirurģiju nepieciešamības.

Ja šogad tev ir apņemšanās, kas skar veselību un veselīgu dzīvesveidu, tad profesionāle tev piedāvā galvenās sastāvdaļas, kuras iekļaut maltītē, lai sasniegtu kārotos rezultātus garšīgākajā veidā.

Apņemšanās: Es strādāšu pie veselīgākas ādas izveidošanas

Pret akni: “Bišu ziedputekšņi ir vitamīnu, minerālu un enzīmu pilni, kas palīdz pavairot tavu dabisko mirdzumu, skaistumu un enerģiju.”

Pret ādas novecošanos: “Bietes ir ar A un C vitamīniem, folātu, kāliju, mangānu un šķiedrvielām bagātas. Tām piemīt ādas pretnovecošanās īpašības, jo tās stimulē šūnu rašanos un aizsargā no krunciņu rašanās un pirsmlaicīgas ādas novecošanās.”

Pret blāvu ādu: “Ja tava āda izskatās blāva un nespodra, iegādājies saldos kartupeļus, kuru sastāvā ir maģiskais ādas uzlabošanas kombinācijas no A un C vitamīna.” stāsta Kimberlija.

Pret sausu ādu: “Mandeles satur mononepiesātinātus taukus, kas palīdz mīkstināt un aizsargāt ādu,” atzīmē speciāliste. “Šie tauki ir svarīga tavu šūnu membrānas sastāvdaļa, kas palīdz uzturēt ādas dabisko mitrinātāju un pasargā to no izšūšanas.”

 

Apņemšanās: Es gribu vairāk enerģiju!

Lielisks zaļais smūtijs

Sastāvdaļas:

7 glāzes sasmalcinātu spinātu

6 glāzes romiešu salātu

2 glāzes auksta ūdens

1 ½ glāzes sasmalcinātas selerijas

1 vidējs ābols

1 vidējs bumbieris

1 vidējs banāns (nomizots un sagriezts trīs daļās)

2 tējkarotes svaigi spiestas citrona sulas

½ glāzes maltu svaigo pētersīļu (pēc izvēles)

½ glāzes malta svaigā koriandra (pēc izvēles)

Pagatavošana:

Saliec spinātus, romiešu salātus un ūdeni blenderī un sāc ar maziem apgriezieniem. Pakāpeniski pārej uz lielāku spiedienu, kamēr iegūsi vienmērīgu masu. Pēc tam pievieno seleriju, ābolu, bumbieri un koriandru ar pētersīļiem (ja tos lietosi). Nobeigumā pievieno banānu, citrona sulu un ledu (ja lietosi) un visu sablendē līdz viendabīgai masai. Lieto vienreiz vai glabā ledusskapī  nosegtu, ne vairāk kā 2,5-3 dienas.

 

Apņemšanās: Es atteikšos no cukura!

“Maksimāli centies izvēlēties visu, kas ir organisks un dod priekšroku augļiem un ogām, kas mazāk satur cukuru, piemēram, greipfrūtus, avenes, zaļos ābolus, mellenes un upenes.” iesaka Kimberlija.

Blondās skaistules trifeles

Sastāvdaļas:

2 glāzes nesaldinātu kokosriekstu pārslu

2/3 glāzes mandeļu

2 tējkarotes kļavu sīrupa

2 tējkarotes kokosriekstu eļļas

1 tējkarote vaniļas ekstrakta

½ tējkarotes jūras sāls

Pagatavošana:

No kokosriekstu pārslām izveido pulveri. Pievieno mandeles un sasmalcini visu kopā. Tālāk pievieno kļavu sīrupu, kokosriekstu eļļu, vaniļas ekstraktu un jūras sāli un atkal labi sablenderē visu kopā. Koksriekstu-mandeļu masa būs diezgan lipīga un mitra. Ar tīrām rokām no iegūtās masas izveido mazas bumbiņas un novieto tās uz šķīvja (centies pārāk daudz no tām neapēst). Nosedz trifeles un ieliec tās ledusskapī uz vismaz 10 minūtēm pirms pasniegšanas, lai tās sastingst.

 

 

AVOTS

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2017

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account

X