Kā top konjaks mājas apstākļos

original-1363339488

Uz 3 litriem degvīna jums vajadzēs:

– sauja mežrozīšu augļu
– sauja vilkābeles ogu
– 1 ēdamkarote sasmalcinātas ozolu mizas
– 5-6 asinszāles zariņi
– 10 krustnagliņas bez galviņām
– tējas maisiņš
– 3 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas salieciet burkā ar degvīnu. Liekat tumšā vēsā vietā, lai nostāvās. Pēc trīs nedēļām jau var nogaršot. Jo ilgāk noturēsiet, jo labāka manta būs. Pēc 3-4 mēnešiem jūs nevarēsiet atšķirt no oriģināla brendija.

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account