DGi1xoRwYKg

Sastāvdaļas:
1 kg vienāda lieluma kartupeļi
50 sviesta
100 g cieta siera
1-2 tomāti
70 g šķiņķa
sāls, pipari

Pagatavošana:

1. Nomizojiet kartupeļus, pārgrieziet uz pusēm un iegrieziet gareniski, lai veidojas tāds kā vēdeklītis. Tikai grieziet uzmanīgi, lai kartupelis izskatītos kā nesagriezts.
2. Sagrieziet šķiņķi plānās šķēlītēs.
3. Tomātus sagrieziet plānos pusaplīšos.
4. Katrā kartupeļa griezuma vietā, pamīšus, salieciet tomātu un šķiņķa šķēlītes. Pasāli un sapiparo.
5. Ietaukojiet cepešpannu un kārtojiet uz tās kartupeļus. Uz katra kartupeļa uzlieciet gabaliņu sviesta.
6. Cepiet uzsildītā cepeškrāsnī 180 grādos 40 minūtes. Pēc tam uzberiet pa virsu sarīvētu sieru un vēl pacepiet minūtes 5-10.

Lai labi garšo!

Atstāt komentāru

3 Komentāri ieslēgt "Kartupeļu ”gliemežvāciņi”"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
anna
Viesis
anna

paldies!

wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?