Kartupeļu kēksiņi ar vistas fileju siera mērcē

sddefault

Sastāvdaļas:

– Vistas fileja – 700 g
– Majonēze – 200 g
– Ķiploks – 3 daiviņas
– Kartupeļi – 6-8 gab (lieli)
– siers – 100-200 g
– Zaļie lociņi
– Sāls

Lasi vēl:
Recepte, ar kuras palīdzību tu varēsi pabarot veselu armiju. Savādāka pica
Vista ar sēņu pildījumu. Lieliska recepte!
Tumši loki zem acīm? Ir risinājums – 5 iedarbīgas receptes

Pagatavošana:

1. Vistas fileju sagriezt vidēja izmēra kubiciņos. Pannā ieliet ūdeni (apmēram glāzi), pievienot majonēzi un izlikt vistas filejas gabaliņus. Pasālīt. Uzlikt vāku, sautēt 30 min. Pievienot sagrieztus ķiplokus. Pildījums kēksiņiem ir gatavs.

2. Tagad jānotīra kartupeļi. Notīrījām, nomazgājām. Sarīvējam kartupeļus. Atceramies pasālīt!

3. Ņemam keksu formiņas. Piemēram, ar pret piedeguma pārklājumu. Rūpīgi iesmērējam ar saulespuķu eļļu.

4. Liekam formiņās svaigus, rīvētus kartupeļus, tā lai veidojas groziņa forma, vidū liekam vistu ar ķiplokiem.

5. Liekam uzsildītā cepeškrāsni (temperatūra aptuveni 240 grādi) uz 20-25 minūtēm.

6. Kamēr kēksiņi atrodas cepeškrāsnī, sarīvējam sieru un sagriežam lociņus. Sieru un lociņus sajaucam.

7. Pēc 20-25 minūtēm no cepeškrāsns izvelkam kēksiņus un uzberam virsū sieru ar lociņiem.

8. Vēlreiz liekam cepeškrāsnī uz 5-10 minūtēm.

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account