Kartupeļu sautējums podiņā ar vistas gaļu

French-Onion-Soup-Recipe

Sastāvs:

1 kg kartupeļu
250 gr skāba krējuma
dilles
sāls, pipari
400 g vistas filejas

Lasi vēl: 
Pagatavo vistu „Pikaso”
Gards dārzeņu un vistas gaļas sacepums
Maigs sacepums – vistas fileja ar tomātiem

Pagatavošana:

Vistu sagriezt garenos gabaliņos, nelielus kartupeļus atstāt veselus, lielākus griezt uz pusēm. Gaļu un kartupeļus saberiet bļodā, pieberiet sāli, piparus, dilles un kārtīgi samaisiet. Salikt visu podiņos, pārliet ar skābo krējumu un likt sasildītā cepeškrāsnī. Cep, kamēr gatavs.

Lai garšo!

Komentē
loading...
2 komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account