French-Onion-Soup-Recipe

Sastāvs:

1 kg kartupeļu
250 gr skāba krējuma
dilles
sāls, pipari
400 g vistas filejas

Lasi vēl: 
Pagatavo vistu „Pikaso”
Gards dārzeņu un vistas gaļas sacepums
Maigs sacepums – vistas fileja ar tomātiem

Pagatavošana:

Vistu sagriezt garenos gabaliņos, nelielus kartupeļus atstāt veselus, lielākus griezt uz pusēm. Gaļu un kartupeļus saberiet bļodā, pieberiet sāli, piparus, dilles un kārtīgi samaisiet. Salikt visu podiņos, pārliet ar skābo krējumu un likt sasildītā cepeškrāsnī. Cep, kamēr gatavs.

Lai garšo!

Atstāt komentāru

2 Komentāri ieslēgt "Kartupeļu sautējums podiņā ar vistas gaļu"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?