Kefīrā marinēta vista, ar kartupeļiem, zaļumiem un ķiplokiem

shashlyik-iz-kuritsyi

Sastāvdaļas:
– kefīrs
– vistu šķiņķīši
– kartupeļi
– zaļumi
– sāls, pipari
– ķiploki
– tomāti

Pagatavošana:
Pirmkārt taisām marinādi. Smalki sagriežam ķiplokus, liekam tos pie kefīra, pieliekam sāli, piparus un zaļumus. Vistu marinējam 20 – 25 minūtes. Nomizojam kartupeļus, sagriežam daiviņās. Liekam viņus cepešpannā, pievienojam olīveļļu, sāli, piparus, zaļumus. Ķiploku daiviņas saspiežam ar nazi un liekam uz kartupeļiem. Ķiršu tomātiņus griežam 4 daļās un arī liekam virsū. Virs kartupeļiem liekam vistu un aplejam ar palikušo marinādi. Cepam 40 minūtes pie 200 grādiem. Ļoti vienkārši un ļoti gardi!

 LĪDZĪGAS RECEPTES: 

Liellopu gaļa ar sieru, krējumā. Vinkārši un gardi

Gardas un ātras pusdienas- vistu spārniņi ar kartupeļiem

Komentē
2 komentāru
  1. sintija 1 gads ago

    Cik daudz kefíra? nepiecieshams uz kg vistas?

    • Elvis 11 mēneši ago

      Sintija- 2-3 l mēs ar ģimeni parasti liekam, ta parasti sanāk sulīgāks ! Lai labi garso

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account