Ķiploku liķieris – brīnumlīdzeklis, kurš uzveic slimības

ķiploku liķieris Caurspīdīgā pudelē ielieciet 12 ķiploka daiviņas, kuras katra ir sadalīta 4 daļās. Ķiplokus aplejiet ar 3 glāzēm sarkanvīna. Pudeli aiztaisiet un noliekat uz palodzes, saulē uz divām nedēļām. Katru dienu 2-3 reizes sakratiet. Pēc tam izkāsiet un pārlejiet tumšā pudelē.

Lietot vienu mēnesi, pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā.

Šis brīnumlīdzeklis izvadīs no organisma liekos sāļus, uzlabos darbspēju, attīrīs asinis, uzlabos imunitāti, nostiprinās asinsvadus. Ļoti spēcīgi stiprina sirdi un tonizē organismu. Sadedzina liekos taukus un uzlabo vielmaiņu. Neaizstājams līdzeklis sieviešu veselības uzlabotājs un pret dažādiem iekaisumiem. Maigā veidā attīra organismu no kaitīgajiem nosēdumiem.  

avots: vk.com

Komentē
23 komentāru
  1. Dana 2 gadi ago

    Vēlos pavaicāt. Neesmu vīnu lietotāja un pazinēja, tāpēc jautājums par to – kādam vīnam būtu jābūt? Zinu, ka ir saldie, pussaldie un sausie. Kuru sarkanvīnu tad būtu jāizmanto?

    • Redakcija 2 gadi ago

      Receptē nebija pieminēts kāds konkrēts vīns. Pieļauju domu, ka tam nevajadzētu būt ne saldinātam, ne stiprinātam, kā arī ne dzirkstošam…

    • Modra 2 gadi ago

      Esmu lietojusi . Atradu krievu vecajās receptēs. Vienu reizi ar Kagor vīnu sagatavoju, otrreiz ar ļoti labu vīnu, nesaldinātu. Ar abiem bija labi. Sākumā ne visai patīkama garša bija, pēc tam pieradu.
      Loti laba pašsajūta bija. Kolēģe, kurai ieteicu, neizlietoja visu – teica nevarot iedzert. Tā recepte tā arī sanāk mēnesim ko lietot. Lai veselība!

      • Redakcija 2 gadi ago

        liels paldies par atsauksmi!

    • Aija 2 gadi ago

      Domāju,ka veselībai jau nu gan tikai sausie- dabiski,bez cukura.

    • arturs 2 gadi ago

      kāds jālieto pie pagatavošanas

  2. Valentīna 2 gadi ago

    Man ļoti gribētos zināt…vajag 12 daiviņas, vai daiviņas no 12 ķiploku galviņām? Es tiešām neizpratu, ja varat lūdzu pasakiet konkrētāk, jo man tas ir svarīgi. Jau iepriekš saku PALDIES!

    • Redakcija 2 gadi ago

      12 ķiploku daiviņas – tā arī ir uzrakstīts!

      • Linda 2 gadi ago

        Šo var saprast dažādi, 12 ķiploku vai 12 daiviņas. Taču citādāk būtu grūti uzrakstīt.

      • Bri 2 gadi ago

        Atvainojiet,bet kāpēc neatbildat uz manu tiešo jautājumu?Tātad daiviņas no 12 ķiplokiem vai 12 daiviņas?Varbūt būtu vienkāršāk,ja receptē būtu minēts nepiecie;samais ķiploku daudzums gramos?

        • Redakcija 2 gadi ago

          Neviens jums neatbild, jo receptē skaidri un gaiši ir uzrakstīts DAIVIŅAS!!!

        • Redakcija 2 gadi ago

          12 daiviņas

          • Bri 2 gadi ago

            Sirsnīgs paldies!

  3. Nesīna 2 gadi ago

    To sarkanvīnu ir tik daudz,ka nezīnu kurš būtu labāks šim liķierim??

  4. Aina 2 gadi ago

    Kā vienmēr visās gudrās receptēs ne viss ir pateikts līdz galam.Lindai ir ļoti pamatots jautājums.Bet laikam būs tomēr vajadzīgi tie 12 ķiploki tādā gadījumā.Bet ķiploki arī ir dažādi-lieli ar lielām daivām,mazāki ar mazām daivām,dažām ir 7 daivas ,citam tikai 4daivas.Uzmini nu.Un ja tās divas nedēļas nav saules-ko tad ,stāvēt un spīdināt virsū ar bateriju to gaismu.Receptēm ,kuras publicē,būtu jābūt izsmeļošām un detalizētām.Modra raksta,ka lietojusi,tad viņa varētu dalīties ar citiem par tiem ķiplokiem-cik.

  5. Ivis 2 gadi ago

    ” noliekat uz palodzes, saulē uz divām nedēļām”… Manuprāt, kautkas absurds. Man ir mācīts, ka saulē viss ātri bojājas un produkti zaudē savu vērtību!

    • Aija 2 gadi ago

      Saulē tur ,tagad tādā kā nu ir. šādi gatavo arī dažādas ziedes un ārstnieciskās, masāžas utt. eļļas.Piemēram -rožu – sanāk tāda pati kā Bulgārijas rožu eļļa.Ļoti smaržīga. Es gatavoju vēl arī asinszāles eļļu- uzsmērē uz visa veida pušumiem un ātri sadzīst. Daudz varianti.

  6. inta 2 gadi ago

    parasti zāļu uzlējumiem lieto14-16 grādīgo kagoru jo tie 11 grādīgie vīni ir vīna dzērieni

  7. Bri 2 gadi ago

    Redakcijai – Es atvainojos,bet man tā arī palika neskaidrs vai ir nepieciešamas daiviņas no 12 ķiplokiem vai arī 12 daiviņas. Nu ir taču atšķirība,vai ne tā?

  8. Lauma 2 gadi ago

    Cik liela tilpuma glāze jāņem?

  9. aga 2 gadi ago

    sagatavoju,izlietoju,nejūtu neko ,garša nepatika,bet pierod.

  10. Rūdis 1 gads ago

    Cilvēciņi…kur jūs augāt… Protams ķiplok galviņa nav minēta… bet 12 daiviņas gan… tad par liķieri , kur esat dzirdējuši par-skābu liķieri !? protams saldināto sarkanvīnu… ja dabū labu kagoru vai klostera … saldināto-sarkanvīnu. Veselību jums !

  11. Lilija 10 mēneši ago

    Vēlos pajautāt par ķiploku daiviņām. Vai tās ir no vasaras vai ziemas ķiplokiem? Jo ziemas ķiplokiem ir daudz lielāks darbiņu izmērs un arī tie ir spēcīgāgi-asāki. Iepriekš paldies par atbildi.

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2017

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account

X