Ķiploku liķieris – brīnumlīdzeklis, kurš uzveic slimības

ķiploku liķieris Caurspīdīgā pudelē ielieciet 12 ķiploka daiviņas, kuras katra ir sadalīta 4 daļās. Ķiplokus aplejiet ar 3 glāzēm sarkanvīna. Pudeli aiztaisiet un noliekat uz palodzes, saulē uz divām nedēļām. Katru dienu 2-3 reizes sakratiet. Pēc tam izkāsiet un pārlejiet tumšā pudelē.

Lietot vienu mēnesi, pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā.

Šis brīnumlīdzeklis izvadīs no organisma liekos sāļus, uzlabos darbspēju, attīrīs asinis, uzlabos imunitāti, nostiprinās asinsvadus. Ļoti spēcīgi stiprina sirdi un tonizē organismu. Sadedzina liekos taukus un uzlabo vielmaiņu. Neaizstājams līdzeklis sieviešu veselības uzlabotājs un pret dažādiem iekaisumiem. Maigā veidā attīra organismu no kaitīgajiem nosēdumiem.  

avots: vk.com

Komentē
23 komentāru
  1. Dana 1 gads ago

    Vēlos pavaicāt. Neesmu vīnu lietotāja un pazinēja, tāpēc jautājums par to – kādam vīnam būtu jābūt? Zinu, ka ir saldie, pussaldie un sausie. Kuru sarkanvīnu tad būtu jāizmanto?

    • Redakcija 1 gads ago

      Receptē nebija pieminēts kāds konkrēts vīns. Pieļauju domu, ka tam nevajadzētu būt ne saldinātam, ne stiprinātam, kā arī ne dzirkstošam…

    • Modra 1 gads ago

      Esmu lietojusi . Atradu krievu vecajās receptēs. Vienu reizi ar Kagor vīnu sagatavoju, otrreiz ar ļoti labu vīnu, nesaldinātu. Ar abiem bija labi. Sākumā ne visai patīkama garša bija, pēc tam pieradu.
      Loti laba pašsajūta bija. Kolēģe, kurai ieteicu, neizlietoja visu – teica nevarot iedzert. Tā recepte tā arī sanāk mēnesim ko lietot. Lai veselība!

      • Redakcija 1 gads ago

        liels paldies par atsauksmi!

    • Aija 1 gads ago

      Domāju,ka veselībai jau nu gan tikai sausie- dabiski,bez cukura.

    • arturs 1 gads ago

      kāds jālieto pie pagatavošanas

  2. Valentīna 1 gads ago

    Man ļoti gribētos zināt…vajag 12 daiviņas, vai daiviņas no 12 ķiploku galviņām? Es tiešām neizpratu, ja varat lūdzu pasakiet konkrētāk, jo man tas ir svarīgi. Jau iepriekš saku PALDIES!

    • Redakcija 1 gads ago

      12 ķiploku daiviņas – tā arī ir uzrakstīts!

      • Linda 1 gads ago

        Šo var saprast dažādi, 12 ķiploku vai 12 daiviņas. Taču citādāk būtu grūti uzrakstīt.

      • Bri 1 gads ago

        Atvainojiet,bet kāpēc neatbildat uz manu tiešo jautājumu?Tātad daiviņas no 12 ķiplokiem vai 12 daiviņas?Varbūt būtu vienkāršāk,ja receptē būtu minēts nepiecie;samais ķiploku daudzums gramos?

        • Redakcija 1 gads ago

          Neviens jums neatbild, jo receptē skaidri un gaiši ir uzrakstīts DAIVIŅAS!!!

        • Redakcija 1 gads ago

          12 daiviņas

          • Bri 1 gads ago

            Sirsnīgs paldies!

  3. Nesīna 1 gads ago

    To sarkanvīnu ir tik daudz,ka nezīnu kurš būtu labāks šim liķierim??

  4. Aina 1 gads ago

    Kā vienmēr visās gudrās receptēs ne viss ir pateikts līdz galam.Lindai ir ļoti pamatots jautājums.Bet laikam būs tomēr vajadzīgi tie 12 ķiploki tādā gadījumā.Bet ķiploki arī ir dažādi-lieli ar lielām daivām,mazāki ar mazām daivām,dažām ir 7 daivas ,citam tikai 4daivas.Uzmini nu.Un ja tās divas nedēļas nav saules-ko tad ,stāvēt un spīdināt virsū ar bateriju to gaismu.Receptēm ,kuras publicē,būtu jābūt izsmeļošām un detalizētām.Modra raksta,ka lietojusi,tad viņa varētu dalīties ar citiem par tiem ķiplokiem-cik.

  5. Ivis 1 gads ago

    ” noliekat uz palodzes, saulē uz divām nedēļām”… Manuprāt, kautkas absurds. Man ir mācīts, ka saulē viss ātri bojājas un produkti zaudē savu vērtību!

    • Aija 1 gads ago

      Saulē tur ,tagad tādā kā nu ir. šādi gatavo arī dažādas ziedes un ārstnieciskās, masāžas utt. eļļas.Piemēram -rožu – sanāk tāda pati kā Bulgārijas rožu eļļa.Ļoti smaržīga. Es gatavoju vēl arī asinszāles eļļu- uzsmērē uz visa veida pušumiem un ātri sadzīst. Daudz varianti.

  6. inta 1 gads ago

    parasti zāļu uzlējumiem lieto14-16 grādīgo kagoru jo tie 11 grādīgie vīni ir vīna dzērieni

  7. Bri 1 gads ago

    Redakcijai – Es atvainojos,bet man tā arī palika neskaidrs vai ir nepieciešamas daiviņas no 12 ķiplokiem vai arī 12 daiviņas. Nu ir taču atšķirība,vai ne tā?

  8. Lauma 1 gads ago

    Cik liela tilpuma glāze jāņem?

  9. aga 1 gads ago

    sagatavoju,izlietoju,nejūtu neko ,garša nepatika,bet pierod.

  10. Rūdis 1 gads ago

    Cilvēciņi…kur jūs augāt… Protams ķiplok galviņa nav minēta… bet 12 daiviņas gan… tad par liķieri , kur esat dzirdējuši par-skābu liķieri !? protams saldināto sarkanvīnu… ja dabū labu kagoru vai klostera … saldināto-sarkanvīnu. Veselību jums !

  11. Lilija 6 mēneši ago

    Vēlos pajautāt par ķiploku daiviņām. Vai tās ir no vasaras vai ziemas ķiplokiem? Jo ziemas ķiplokiem ir daudz lielāks darbiņu izmērs un arī tie ir spēcīgāgi-asāki. Iepriekš paldies par atbildi.

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account