Laba Vīnes cepumu recepte!

венское печенько2

Sastāvdaļas:

● margarīns – 250 g
● olas – 2 gab.
● pārtikas soda – 0,5 tēj.kar.
● Cukurs – 1 glāze
● Milti – 1-1,5 glāzes.
● jebkurš ievārījums – 1 glāze.
● Sāls šķipsna.

Lasi vēl: 
Auzu pārslu cepumi ar žāvētām ogām – Tavam slaidajam augumam
Pagatavo gardu Tiramisu kūku
10 lietas, kuras mēs katru dienu darījām nepareizi

Pagatavošana:

1. Ūdens peldē izkausēt margarīnu. Pievienot olas, cukuru, sodu, sāli.
2. Iesijāt miltus un iejaukt mīklu.
3. Sadalīt mīklu divās daļās. Vienu daļu (mazāku) ievietojam ledusskapī uz 15 minūtēm.
4. Otru mīklas daļu izrullēt uzlikt uz ieeļļotas cepešpannas. Pa virsu uzziest ievārījumu.
5. Izņemt no ledusskapja mīklas otro daļu un sarīvēt to uz rupjās rīves uz izklātas mīklas un ievārījuma.
Pēc tam liekam Vīnes cepumus cepeškrāsnī uz 30 minūtēm ar temperatūru 180 C.
6. Izcepot, atdzesē un sagriež gabalos.

Labu apetīti!

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account