457559__raspberry-and-chocolate-dessert_p

6 porcijām

Sastāvs:

  • 175 g rūgtās šokolādes
  • 100 g svaigu vai saldētu aveņu
  • 450 g grieķu jogurta (jogurta bez piedevām)
  • 3 ēdamkarotes medus
  • šokolādes skaidiņas

Pagatavošana

Sadrupina šokolādi un liek karstumizturīgā traukā.

Katlā uzvāra ūdeni, un tajā liek trauku ar šokolādes gabaliņiem. Lēni izkausē šokolādi uz lēnas uguns.

Tad šokolādi 10 minūtes atdzesē. Pa to laiku 6 deserta trauciņos izliek avenes.

Kad šokolāde nedaudz atdzisusi, to ātri samaisa ar jogurtu un medu. Pārlej avenes.

Liek ledusskapī, pēc tam rotā ar šokolādes pārsliņām.

Raksts tapis sadarbībā ar portālu LA.lv

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?