1336499783_img_0881

Sastāvdaļas:

500 gr vistas filejas
3 sīpoli
1 ola
2-3 ēdk. kartupeļu cietes
2-3 ēdk majonēzes
3 ēdk. augu eļļas – cepšanai
sāls un piparu maisījums pēc garšas

Pagatavošana:

Vēlams vistas fileju pirms griešanas nedaudz sasaldēt, tad ir daudz vienkāršāk to sagriezt.
Sagrieziet vistas fileju nelielos gabaliņos.
Sagrieziet smalki sīpolus. Sīpoli piedos kotletēm īpašu garšu un sulīgumu.
Pie sasmalcinātās fileja un sīpoliem pievienojiet olu. Samaisiet.
Pievienojiet kartupeļu cieti, majonēzi, sāli un piparus. Ja mājās ir kādi svagie zaļumi, tad droši piekapājiet arī tos klāt.
Visu rūpīgi samaisiet.
Ielieciet masu uz 30 minūtēm ledusskapī.
Masu ar karoti lieciet uz pannas, sakarsētā eļļā, līdzīgi kā pankūkas. Cepiet no abām pusēm- zeltaini brūnas.

Aromātiskās, sulīgās un gardās kotletes gatavas! Labu apetīti!

 

Atstāt komentāru

4 Komentāri ieslēgt "Ļoti sulīgas kotletes no kapātas vistas filejas"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected]ieviete.lv 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?