zOZ9gKXMMCA

Sastāvdaļas :

0,5 kg maltas gaļas
-3 sīpoli
-100 gr rīsu
-3 ķiploka daiviņas
-7-8 lieli kartupeļi
-2 burkāni
-1 paprika
-2 ēdamkarotes tomātu pastas
– sāls, pipari, lauru lapas
– eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Uzkarsē eļļu un apcep smalki sakapātus sīpolus, burkānus un papriku. Pievieno
tomātu pastu un cep vēl pāris minūtes. Ielej ūdeni un likt nomizotus kartupeļus, sāli, piparus. Kamēr kartupeļi vārās, sagatavo malto gaļu. Sarīvē 2 sīpolus un ķiplokus.
Rīsus aplej ar karstu ūdeni apmēram uz 30 minūtēm. Ja jums ir ātri vārāmie rīsi, tad iemērkt nevajag. Samaisa malto gaļa ar sīpoliem, ķiplokiem, rīsiem, sāli, pipariem un labi samīca. Veido teftelīšus un liek uz kartupeļiem verdoša buljonā. Vāra, līdz izvārās kartupeļi un rīsi. Pievieno garšvielas.

Lai garšo!

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?