vistas fileja ar tomātiem

Ļoti vienkārši un ātri pagatavojams vistas gaļas sacepums. 

Sastāvdaļas:

400 gr vistas filejas
2 olas
1 ēdamkarote krējuma
1 tomāts
sāls, pipari pēc garšas

Vistas fileju sagrieziet gabaliņos, samaisiet ar pipariem un sāli, lieciet cepamtraukā.
Olas sakuliet kopā ar skābo krējumu, nedaudz pasāliet un pārlejiet ar to vistu.
Tomātu sagrieziet aplīšos un izkārtot uz sacepuma.
Lieciet iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī
200 grādos uz 30-40 minūtēm.

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?