116622061_QIU4ZuKTyLI

Sastāvdaļas:

800 gr cūkgaļas karbonādes
2 marinēti gurķi
sāls un pipari

Pagatavošana:

Karbonādi sagrieziet un izklapējiet ar gaļas āmurīti. Gaļu nedaudz pasāliet un sapiparojiet.
Gurķi sagrieziet 4 daļās. Katru daļu ietiniet izklapētajā karbonādē.
Apcepiet augu eļļā 3-5 minūtes no katras puses.
Apceptos rullīšus kārtojiet uz cepešpannas un lieciet cepeškrāsnī 200 grādos uz aptuveni uz 15 minūtēm.

Lai labi garšo!

Atstāt komentāru

2 Komentāri ieslēgt "Marinēti gurķi ”kažokā”- interesanta uzkoda, kuru ir vērts pagaršot!"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
Genka
Viesis
Genka

Kad būs recepte mariņēti tomāti ”pidžamā”?

medus
Viesis
medus

…un ja vēl sasmērē ar sinepēm..mmm..

wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?