Marinēti gurķi ”kažokā”- interesanta uzkoda, kuru ir vērts pagaršot!

 

116622061_QIU4ZuKTyLI

Sastāvdaļas:

800 gr cūkgaļas karbonādes
2 marinēti gurķi
sāls un pipari

Pagatavošana:

Karbonādi sagrieziet un izklapējiet ar gaļas āmurīti. Gaļu nedaudz pasāliet un sapiparojiet.
Gurķi sagrieziet 4 daļās. Katru daļu ietiniet izklapētajā karbonādē.
Apcepiet augu eļļā 3-5 minūtes no katras puses.
Apceptos rullīšus kārtojiet uz cepešpannas un lieciet cepeškrāsnī 200 grādos uz aptuveni uz 15 minūtēm.

Lai labi garšo!

Komentē
2 komentāru
  1. Genka 2 gadi ago

    Kad būs recepte mariņēti tomāti ”pidžamā”?

  2. medus 2 gadi ago

    …un ja vēl sasmērē ar sinepēm..mmm..

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account