0

Piedāvājam jums marinētu kāpostu recepti, kas jūs pārsteigs ne tikai ar savu lielisko garšu, bet arī ar skanīgu kraukšķēšanu.

Sastāvdaļas:

2 kg kāpostu;
400 g burkānu;
4 ķiploka daiviņas.

Marinādei:

150 ml augu eļļas;
75 ml 9% etiķa;
100 g cukura;
2  ēd.k. sāls;
3 lauru lapas;
5–6 melno piparu graudu;
0,5 l ūdens.

Pagatavošana:

Sasmalcini kāpostus, sarīvē burkānus uz rupjās dārzeņu rīves un ķiplokus sagriez plānās ripiņās. Visu sajauc kopā un sastampā 3 l burkā.

Kaltiņā savieno visas marinādes sastāvdaļas un vāri tās apmēram 5 minūtes, pēc tam nokās un uzmanīgi salej burkā ar kāpostiem.

Ja kāpostus taisa vakarā, tad no rīta tie jau būs ēdami! Labu apetīti!

 

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?