mazsālīti šampinjoni

Ja jūs gribiet pārsteigt savus viesu, vai ģimeni ar kaut ko interesantu, nebijušu, bet ļoti garšīgu, pagatavojiet mazsālītus šampinjonus!

Pagatavošana:

Sāksim ar padomu: vislabāk pērciet nelielas sēnes, jo tādi šampinjoni būs daudz gardāki un arī uz šķīvja izskatīsies daudz labāk. Lielākās sēnes grieziet vertikālās šķēlēs, lai griezuma vietā būtu skaidri redzama sēnes forma.

VISAS SASTĀVDAĻAS VARAT IEGĀDĀTIES TE

Pildiet burkā sēnes ar dažādiem zaļumiem: dillēm, upeņu lapām, mārrutku sakni, smalki sakapātiem ķiplokiem, melno piparu graudiem. Tad to visu pārlejiet ar sālsūdeni ( 3 ēdk. vārāmās sāls uz litru vārīta ūdens, istabas temperatūrā). Burku aizvākojiet un lieciet ledusskapī uz 2-3 diennaktīm.

Pasniedzot sēnes, varat tām pievienot sīpolu gredzenus un augu eļļu. Mazsālītos šampinjonus var ēst arī bez uzlabošanas – sēnes tik un tā būs ļoti garšīgas!

 

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?