No mūsu pagraba šie pazūd pirmie: Mizotie gurķi ziemai

mizotie gurķi

Sastāvs:
4 kg gurķu
1 gl cukura
1 gl eļļas
1 gl etiķa
2,5 ēdk sāls
1 tējk maltu melno piparu
1 tējk spiestu ķiploku

Gurķus nomizo un sagriež gareniski šķēlēs.Visas sastāvdaļas sajauc kopā un atstāj vismaz uz 2 st, bet var uz nakti.
Gurķis liek stateniski burkās, pārlej ar sulu,kas ir izdalījusies un karsē 20 min.
Kad burkas aizvākotas,satin segās!

Supergardi!

Komentē
4 komentāru
  1. Ērika 1 gads ago

    Izskatās, ka garšīgi, bet kāds etiķis jāliek- etiķa esence(70%) vai galda etiķis (9% ). Pati domāju. ka galda etiķis, vai pareizi?

    • Redakcija 1 gads ago

      Tur ir skaidri uzrakstīts – etiķis, nevis etiķa esence

  2. Anonīms 4 mēneši ago

    Es šitos nosauktu par Slinkajiem Latgales salātiem….

  3. Kristine 4 mēneši ago

    Es vel klat lieku aso sarkano piparu ux tadu daudzumu 4 piparus….tad sanak pikantaki

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account