cheesecake-proteine-LXF0

100 gr satur:
Ogļhidrāti – 21,4 gr
Tauki – 3,3 gr
Olbaltumvielas – 6,4 gr
Kaloriju skaits – 140 kalorijas

Sastāvdaļas pamatnei:
Cepumi „Jubilejas” ar graudaugiem – 150 g
Ābolu sula – 50 g

Sastāvdaļas pildījumam:
Krēmveidīgs vājpiena biezpiens – 400 g
Dabīgs vājpiena jogurts bez piedevām – 350 g
Olas – 1,5 gab
Kartupeļu ciete – 1,5 ēdamkarotes
Cukurs – 3,5 ēdamkarotes
Citrona mīkstums
Puse citrona sulas

Pagatavošana:

Cepumus sasmalcināt blenderī vai smalki sadrupināt.
Samitrināt cepumus ar ābolu sulu un mīcīt līdz plastilīna konsistencei.
Vienmērīgā kārtā izklāt tortes formā ar diametru 20 – 23 cm.
Pagatavot pildījumu. Saputot biezpienu ar jogurtu, cukuru, citrona mīkstumu, citrona sulu līdz viendabīgas masas iegūšanai.
Iegūtajai masai pakāpeniski pievienot olas un kartupeļu cieti. Rūpīgi saputot.
Pildījumu liekt virsū pamatnei , izlīdzināt.
Siera kūkas formu ietīt folijā un ielikt lielā traukā piepildītā ar ūdeni.
Trauku ar ūdeni un siera kūku ievietot līdz 180 grādiem uzsildītā cepeškrāsnī uz 50 minūtēm. Tad cepeškrāsni izslēgt un atstāt tajā kūku uz 2 stundām.
Gatavo siera kūku atdzesēt. Var rotāt ar ogu mērci.

 

Atstāt komentāru

3 Komentāri ieslēgt "Pagatavo diētisku siera kūku"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?