maxresdefault

Šādi pagatavotas gaļas noslēpums:

1. To gatavot vajag cepšanai paredzētā maisā.
2. Gaļu ir jāliek uz marinētiem sīpoliem, tieši sīpoli piedod gaļai šašlikam raksturīgo garšu.

Viss, kas jums ir nepieciešams ir gaļa un garšvielas,kas ir paredzētas grillētai gaļai. Ja tādu jums nav, tad variet izlīdzēties ar sāli un pipariem. Vēl viena svarīga sastāvdaļa ir sīpoli.

Gaļu sagrieziet gabalos un izklapējiet ar gaļas āmuru, apberiet ar garšvielām un ielieciet to emaljētā, vai stikla traukā. Sagrieziet vienu sīpolu pusapļos un pievienojiet tos gaļai. Kārtīgi samīciet sīpolus kopā ar gaļu. Atstājiet uz divām stundām to marinēties.

Uzsildam cepeškrāsni. Ņemiet cepešpannu, ieklājiet cepamo papīru un nogrieziet cepamo maisu- nedaudz garāku kā jūsu cepešpanna. Aizsieniet ciet vienu maisa galu. Izņemiet gaļu no sīpoliem, bet pašus sīpolus lieciet iekšā maisā. Savukārt gaļu izkārtojiet uz sīpoliem. Akurāti aizsieniet otru maisa galu un virspusē saduriet dažus caurumiņus.

Lieciet gaļu cepties 220 grādos uz kādu 1-1,5 stundu. Gaļai ir jābūt viegli apbrūninātai.

Cepeškrāsnī pagatavots šašliks ir gatavs! Lai jums labi garšo!

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?