Kamēr vasara mūs nav vēl pametusi, piedāvājam jums video pamācību kā ātri un viegli nomizot arbūzu TIKAI 2 minūtēs. Šis ir tikai viens veids kā var atvieglot darbu virtuvē un ļauties gatavošanas priekiem. Arbūza mizas biezums 0,5-1,5 cm un vairāk. Mīkstums ir rozā vai iesarkanā krāsā, sulīgs un salds. Dažām šķirnēm mīkstums ir bālgani – iedzeltenā krāsā. Bet visiem ir zināms viens nepatīkams šķērslis- sēklas arbūzā, tās traucē. Arī biezā miza neļauj mums garšīgo augli sagriezt ātri un vienkārši. Skatoties šo pamācību tev būs iespēja uzzināt, kā var visu atvieglot.  

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

or

Log in with your credentials

Forgot your details?

X