Kamēr vasara mūs nav vēl pametusi, piedāvājam jums video pamācību kā ātri un viegli nomizot arbūzu TIKAI 2 minūtēs. Šis ir tikai viens veids kā var atvieglot darbu virtuvē un ļauties gatavošanas priekiem. Arbūza mizas biezums 0,5-1,5 cm un vairāk. Mīkstums ir rozā vai iesarkanā krāsā, sulīgs un salds. Dažām šķirnēm mīkstums ir bālgani – iedzeltenā krāsā. Bet visiem ir zināms viens nepatīkams šķērslis- sēklas arbūzā, tās traucē. Arī biezā miza neļauj mums garšīgo augli sagriezt ātri un vienkārši. Skatoties šo pamācību tev būs iespēja uzzināt, kā var visu atvieglot.  

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?