Daudziem no mums garšo ķiršu deserti. Tie piedod desertiem atsvaidzinošu skābumiņu. Bet ne vienmēr mums pietiek laika, lai izceptu kūku. Tāpēc mēs jums piedāvājam dievīga ķiršu klafuti receptei. Šī recepte nāk no franču pavāriem, kuri ar to ļoti lepojas. Lai arī šī kūka gatavojas no ierastiem produktiem, tās garša ir neatkārtojama. Jums vajadzēs:

  • 600 g ķiršu
  • 30 g kausēta sviesta
  • 4 olas
  • 250 ml piena
  • 100 g miltu
  • 100 g cukura
  • 12 g vanilīna
  • šķipsniņa sāls

Готовим: 1. Ķiršiem izņem kauliņus un izber ar sviestu iesmērētā, karstuma izturīgā traukā. 2. Visas sastāvdaļas samaisa un aplej ar mīklu ķiršus. 3. Cep kūku 40-45 minūtes 180 grādos, līdz klafuti ir zeltaini brūns. Detalizētāk gatavošanas procesu variet apskatīt šajā video:

Lieki piebilst, ka šo recepti droši var pielietot arī ar citām ogām, vai augļiem.  

Atstāt komentāru

3 Komentāri ieslēgt "Pati ātrāk pagatavojamākā ķiršu kūka pasaulē. Pietam – ļoti garšīga"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
Renars
Viesis
Renars

Paldies par šo ideju, tagat sākšu mēģināt cept šo kūku.
Ceru ka iznāks garšīga.

ims
Viesis
ims

Šķiet, ka jāraksta pie tam!

pankūku mīkla
Viesis
pankūku mīkla

Готовим, Готовим, da 😀

wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?