Pikantās zivju kotletes ar sieru. Kāpēc ne?

 

get_img

Sastāvdaļas:

1 kg zivs filejas

300 gr siera

2 olas dzeltenumi

Apmēram trekna saldā krējuma

Glāze rīvmaizes

Zaļumu buntīte (lociņi- dilles)

1 vidējs sīpols

1.5 cm ingvera saknes

Garšvielas pēc sirds patikas

 

Pagatavošana:

Sieru, fileju, ingveru, sīpolu samaliet gaļasmašīnā. Pievienot olas dzeltenumus, saldo krējumu, rīvmaizi, pasālīt, sapiparot. Kārtīgi samaisīt, kārtīgi atsist malto masu, lai tā kļūst gaisīga. Veidojiet kotletes.

Panējiet rīvmaizē un cepiet sakarsētā augu eļļā, no sākuma no abām pusēm līdz zeltainam brūnumam, bet pēc tam uz mazas liesmas pasautējiet zem vāka vēl 5-7 līdz gatavībai.

Facebook Komentāri
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account