Pildītas sausbaranciņas. Ātri, neparasti un ļoti garšīgi!

WXbezEFSSXY

Jums vajadzēs:

400 gr
maltās gaļas
1 iepakojums sausbaranciņu
0,5 l piena
150 gr siera
1 neliels sīpols
2 ēdk. augu eļļas
sāls un pipari
majonēze

Pagatavošana:

Iemērciet sausbaranciņas pienā un 30-45 minūtēm, tā, lai piens pilnībā tās pārņemtu.
Sarīvējiet sieru uz smalkās rīves.
Smalki sagrieziet sīpolu un pievienojiet to maltajai gaļai. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
Maltās gaļas masu pildiet baranciņās un kārtojiet uz ietaukotas cepešpannas.
Pa virsu uzlieciet majonēzes piciņu un tad sieru.
Cepiet 190-200 grādos, apmēram 15-20 minūtes. Orientējieties pēc siera, ja tas paliek zeltaini brūns, tad uzkoda gatava!

Lai labi garšo!

Komentē
2 komentāru
  1. Baiba 1 gads ago

    Varbūt kādam ir idejas šādam saldajam variantam nevis ar gaļu?

    • sarmīte 1 gads ago

      biezpienu ar olu sajauc, klāt marmelādi vai rozīnes.

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account