WXbezEFSSXY

Jums vajadzēs:

400 gr
maltās gaļas
1 iepakojums sausbaranciņu
0,5 l piena
150 gr siera
1 neliels sīpols
2 ēdk. augu eļļas
sāls un pipari
majonēze

Pagatavošana:

Iemērciet sausbaranciņas pienā un 30-45 minūtēm, tā, lai piens pilnībā tās pārņemtu.
Sarīvējiet sieru uz smalkās rīves.
Smalki sagrieziet sīpolu un pievienojiet to maltajai gaļai. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
Maltās gaļas masu pildiet baranciņās un kārtojiet uz ietaukotas cepešpannas.
Pa virsu uzlieciet majonēzes piciņu un tad sieru.
Cepiet 190-200 grādos, apmēram 15-20 minūtes. Orientējieties pēc siera, ja tas paliek zeltaini brūns, tad uzkoda gatava!

Lai labi garšo!

Atstāt komentāru

2 Komentāri ieslēgt "Pildītas sausbaranciņas. Ātri, neparasti un ļoti garšīgi!"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
Baiba
Viesis
Baiba

Varbūt kādam ir idejas šādam saldajam variantam nevis ar gaļu?

sarmīte
Viesis
sarmīte

biezpienu ar olu sajauc, klāt marmelādi vai rozīnes.

wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?