• 4 Portobello sēnes
  • 4 gab. Trikata Sniega bumbas ar baravikām
  • 1 liela sauja spinātu
  • 1 liels sīpols
  • 4 ķiršu tomātiņi
  • olīveļļa
  • sāls un pipariFoto (2)
  1. Portobello sēnes uzmanīgi notīri ar salveti un ar nazi izgriez sēnēm kātiņus, nemet tos ārā.
  2. Sagriez sīpolu un sēņu kātiņus. Pannā uz plīts ielej nedaudz eļļu un apcep sīpolus ar sēņu kātiņiem, pievieno sāli un piparus. Kad sīpoli apbrūnējuši, nogriez uguni un, kamēr panna vēl karsta, pie sīpoliem iemaisi spinātus, līdz tie noplok.
  3. Uzsildi cepeškrāsni 180 grādus karstu.
  4. Apslaki Portobello sēnes ar eļļu un kārto uz cepamās pannas, uz kuras uzklāts cepamais papīrs.
  5. Pildi katru sēni ar apceptajiem sīpoliem un spinātiem. Tad sadrupini virsū Sniega bumbas, smalki sakapātus lociņus un uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus.
  6. Liec cepeškrāsnī cepties aptuveni 10-12 minūtes.
  7. Pasniedz kā piedevu grilētiem gaļas ēdieniem, salātiem vai ēd tāpat.

Padoms: siltā laikā sēnes var cept arī ārā uz grila.

Recepšu un fotogrāfiju autores: Justīne un Monika, Divi10.com

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?