Foto: Aija Geida/ Praktiski.la.lv

Sastāvdaļas

• Avokado
• Mango
• 30 ml citrona sulas
• 2 ēdamkarotes cukura
• Sauja ledus gabaliņu

Pagatavošana.

Avokado un mango sagriež gabaliņos. Liek blenderī, pievieno cukuru un sakuļ viendabīgā masā. Pieliek ledus gabaliņus un turpina kult. Pasniedz aukstu.

Garšas dažādošanai var pievienot glāzi svaigu ananasu gabaliņu un 50 ml ananasu sulas, tad smūtijs ir vēl aromātiskāks.

 

Avots: Praktiski.la.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?