2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Trīs sastāvdaļu ziemas dzēriens, kas palīdz izkausēt liekos kilogramus

 

Dažkārt mēģinājumi sadedzināt liekos kilogramus ir mokoši. It īpaši ziemas laikā, kad cilvēki visapkārt dzer karstās šokolādes un karstvīnu. Taču, kā izrādās, ir arī kāds siltais dzēriens, kas gan sasildīs sirdi, kad izkausēs liekos kilogramus. Nepieciešamas ir tikai trīs sastāvdaļas, kas visticamāk jau ir atrodamas tavā virtuvē.

Dzēriena recepte ir pavisam vienkārša. Tev vajadzēs sajaukt vienu ēdamkaroti citrona sulas, vienu ēdamkaroti kanēļa un vienu ēdamkaroti medus. Un to visu jāaplej ar karstu ūdeni.

Dietologi uzskata, ka šāds dzēriens ne vien palīdz dedzināt lieko svaru, bet arī ir labs kopējam veselības stāvoklim.

Galvenais iemesls, kāpēc šis dzēriens varētu palīdzēt samazināt tavu svaru, ir tāpēc, ka šis saldais un siltais dzēriens ir laba alternatīva visiem treknajiem un kaloriju pilnajiem karstvīna un kafijas dzērieniem, ko tu dzertu šī dzēriena vietā.

Ūdens ar citronu pats par sevi nepalīdz samazināt svaru, taču ja pievieno medu, tas var palīdzēt pret vēdera pūšanos, un tas jau liek tev izskatīties manāmi slaidākai.

Ņem vērā! Lai gan medus ir veselīgāks par parasto cukuru, arī tajā ir gana daudz kaloriju, tāpēc pievieno to tikai tik daudz, lai dzēriens būtu gardāks.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete / Avots: Dailymail.co.uk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.