14 C
Rīga
ceturtdien, oktobris 22, 2020

Makaroni ar kabačiem

 

Nepieciešams

500 g kabači

200 g šampinjoni

2 tomāti

200 g maltā gaļa

3 ēdamk. eļļa

0,5 l buljons

300 g makaroni

Pipari, sāls, baziliks

Pagatavošana

Kabačus notīri un sagriez nelielos gabaliņos. Šampinjonus nomazgā un sagriez. Tomātus paturi verdošā ūdenī, novelc miziņu un sagriez.

Malto gaļu uz pannas eļļā apcep, tad pievieno kabačus un šampinjonus, turpina cept 5 minūtes. Pievieno buljonu, garšvielas, tomātus un visu uzkarsē.

Kamēr gatavo mērci, sāls ūdenī novāri makaronus. Makaronus liek uz šķīvja un pārlej ar mērci.

 

Lai labi garšo! 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!