14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Tagliatelle makaroni ar baravikām

 
Foto: Valdis Semjonovs
Foto: Valdis Semjonovs

Sastāvdaļas (1 porcijai)

  • 150 g baraviku,
  • 100 g Tagliatelle makaronu,
  • 2 ķiploka daiviņas,
  • pētersīļi,
  • “Extra Virgin” olīveļļa,
  • sāls.

KĀ GATAVOT

Notīrītas, sagrieztas baravikas pannā uzkarsētā labas kvalitātes olīveļļā apcep kopā ar sakapātu ķiploku.

Kad sēnes gatavas, pievieno sakapātus pētersīļus.

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno rupjo sāli, pagaršo, vai ūdens ir viegli sāļš.

Tajā liek makaronus un, bieži apmaisot, vāra tik ilgi, kā norādīts uz iepakojuma.

Makaroni nedrīkst būt pilnībā gatavi, jo tie vēl brīdi tiks karsēti uz pannas.

Labāk, lai tie ir nedaudz cieti, nevis pārvārījušies.

Makaronus sajauc ar sēņu mērci, uzkarsē un ceļ galdā.

 

praktiski

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.