Sastāvdaļas – 3 glāzes miltu, 0,5 glāzes cukura, 200 g margarīna, 2 olas, 1,5 ēdamkarotes skāba krējuma, 0,5 tējkarotes sodas.

Pagatavošana.

Miltiem pievieno margarīnu un ar nazi sakapā, pieliek klāt krējumu un olas. Visu ātri sastrādā viendabīgā masā un liek ledusskapī uz 30 minūtēm. Mīklu iespiež plānā kārtiņā speciālās formiņās un cepeškrāsnī izcep. Atdzisušas pusītes pilda ar vārītu iebiezināto pienu un salīmē kopā, izveidojot riekstiņus.

 

Avots: Praktiski.la.lv

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?