Foto: Aija Geida/ Praktiski.la.lv

Sastāvdaļas

  • 100 g brūkleņu
    • 300 g izvārītu rīsu
    • 120 g Filadelfijas siera
    • 150 ml saldā krējuma
    • 3 ēdamkarotes cukura
    • Ēdamkarote vaniļas cukura

Pagatavošana.

Brūklenes samaisa ar cukuru un noliek, lai atsulojas. Saldo krējumu saputo ar Filadelfijas sieru un vaniļas cukuru. Iemaisa rīsus. Kārto deserta traukos un pārlej ar brūkleņu mērci.

 

Avots: Praktiski.la.lv

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?