Saldo kartupeļu plācenīši ar piparmētrām un fetu

pankukas ar piparmetram un fetu

Nepieciešamās sastāvdaļas (4 porcijas):

600 g nomizotu saldo kartupeļu
1 viegli sakulta ola
100 g kviešu milti
70 g kausāta sviesta
100 g sadrupintas fetas
3 ēd.k. sakapātu piparmētru
sāls un pipari
1 ēd.k. augu eļļas
4 ēd.k. skābā krējuma
2 ēd.k. sakapātu pētersīļu pārkaisišanai

Pagatavošana: 

1. Rēvētos kartupeļus rūpīgi samaisa ar olu, miltiem kausēto sviestu, fetu un piparmētrām. Pieber sāli un piparus.

2. Lielā nepiedegošā pannā uz mērenas uguns sakarsē eļļu. Ar karoti liek mīklu uz pannas, nedaudz pieplacina un plācenīšus apcep no abām pusēm zeltaini brūnus.

3. Cepeškrasni sakarsē līdz 160 C. Cepamplāti izklāj ar cepampapīru, uzliek plācenīšus un cep 15 minūtes, līdz tie kļūst kraukšķīgi. Uz katra šķīvja uzliek 2 plācenīšus, 1 ēd.k. skābās krējuma un pārskaisa ar pētersīļiem. Pasniedz karstus.

Lai labi garšo!

 

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account