Foto: Valdis Semjonovs/ Praktiski.la.lv

Sastāvdaļas

  • 1 litrs apceptu gaileņu vai baraviku
    • 3–5 sīpoli
    • 5 burkāni
    • 1 neliels kabacis
    • 8 vidēji kartupeļi
    • 4–6 vidēji tomāti
    • Kārbiņa kausētā siera
    • Zaļumi – raudene, nedaudz selerijas, smalcināti ķiploki
    • 3–4 ēdamkarotes tomātu pastas
    • Sāls pēc garšas

Pagatavošana.

Notīrītas sēnes apcep sviestā. Gailenes negriež, jo tad tās zupā izskatīsies dekoratīvi.
Apcep ripiņās sagrieztus burkānus, sīpolus un gabaliņos sagrieztu kabaci. Izvāra kartupeļus, pievieno pārējās sastāvdaļas un uzkarsē. Tad iemaisa kausēto sieru, sāli, zaļumus un dažas minūtes vēl uzkarsē.

“Elkas kalna saimniecība”, Ineses Stibes recepte

 

Avots: Praktiski.la.lv

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?