img_top

Sastāvdaļas:
Bekons 200 g
Sparģeļi 1 kušķītis
Briseles kāposti 1 kg
Sīpoli 1 gb
Sāls pēc garšas
Melni malti pipari pēc garšas
Mandeles 0,5 gl
Granāts 1 gl

Lasi vēl: 
Romantiķa salāti
Lieliskas 5 salātu receptes vakariņām
Vasaras salātu recepte ziemai

Uz vidējas uguns sasildiet lielu pannu. Cepiet bekonu līdz izveidojas kraukšķīga ādiņa, apmēram 6 minūtes.
Nomazgājiet sparģeļus un Briseles kāpostus, sagrieziet mazos gabaliņos.
Nolejiet liekos taukus no pannas, kur gatavojas bekons. Pievienojiet sīpolus, sautējiet 5 minūtes. Pievienojiet sparģeļus, Briseles kāpostus, sāli un piparus, sautējiet 5 minūtes.
Izberiet mandeles sausā pannā, cepiet dažas minūtes un ņemiet nost no uguns.
Salieciet kopā pagatavoto bekonu, granātābola sēkliņas, apceptās mandeles, sparģeļus un kāpostus. Kārtīgi samaisiet un pasniedziet siltus.

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?