Šīs karbonādes tu gribēsi ēst katru dienu! Recepte, kuru man iemācīja vīramāte

Lai karbonādes būtu mīkstas un sulīgas ir vajadzīga tikai viena noslēpumainā sastāvdaļa. Šī sastāvdaļa ļauj gaļai uzbriest, nodrošina sulīgumu un piedod pievilcīgu izskatu gatavajam ēdienam. Viss ko jums vajadzēs – ir piens, tā arī ir noslēpumainā sastāvdaļa! Gaļai, kura ir izmērcēta pienā, piemīt īpašs aromāts. Piena marināde nemaz nav tik populāra saimnieču vidū. Šī metode pārvērtīs pat vissīkstāko gaļu. n4A270QFOgo

 

Sastāvdaļas:

  • 0,5 kg gaļas
  • 200 ml piena
  • 0,5 tējkarote sāls
  • 1 tējkarote cukura
  • 0,5 tējkarote maltu piparu
  • 1 ola
  • 100 g miltu
  • 50 ml augu eļļas

Pagatavošana: 1. Sagriez gaļu, izklapē. No 0.5 kg gaļas sanāk 8 karbonādes. 2. Sajauc sāli, cukuru un piparus, iesmērē ar šo maisījumu gaļu. Aplej gabaliņus ar pienu un atstāj uz 1-2 stundām. 3. Sakul olas kopā ar šķipsniņu sāls un piparu. Apmērcē gaļu miltos, tad olās, cepiet uz uzkarsētas pannas līdz pilnīgai gatavībai.

avots: takprosto.cc
Komentē
9 komentāru
  1. Ingrīda 1 gads ago

    ….nu nav jau gan šis nekāds jaunums

    • Daiga 1 gads ago

      Nav jau teikts,ka jaunums,bet noderīga informācija gan.

  2. jj 1 gads ago

    OOOO!!! Tadas tik varētu ēst un ēst!

  3. Marihuanna 1 gads ago

    Muļķības

  4. DII 11 mēneši ago

    Es majonezi pie olas piekulu klat,sanak pufigas un njammigas karbonadites.

  5. DII 11 mēneši ago

    Olinai piekulu klat majonezi,pufigas un gardas sanak.:)

  6. Māris 11 mēneši ago

    Protams,ka muļķības.Viss ir atkarīgs no gaļas kvalitātes.

  7. Gardēde 11 mēneši ago

    Oi, kā ēdīšu. 🙂

  8. panda 11 mēneši ago

    Jā,ēd katru dienu,un pēc tam neielīdīsi vairs pa durvīm 😀

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account