9 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Konservators vai bohēmists? Dzīves un stila horoskops visām zodiaka zīmēm

 

skice

Kļūdains ir viedoklis, ka imidžs jeb tēls ir tikai ģērbšanās stils. Imidžu veido ne tikai ārējais izskats un garderobes izvēle, bet arī pasaules uztvere, runas veids un attieksme pret dzīvi. Ne velti saka: “Cilvēku satiek pēc apģērba, bet pavada pēc prāta”. No pareizi izvēlēta tēla tiešā veidā ir atkarīgs, kā tevi uztver apkārtējie, un cik efektīvi tu atšķiries no kopējās masas.

 

AUNS

Tu esi izlēmīgs un enerģisks. Tu visā centies būt pirmais. Tev raksturīga gan ātra aizsvilšanās, gan ātra atdzišana. Tu esi spēcīgs un vienlaicīgi agresīvs “cīkstonis”.

VĒRSIS

Konservatīvisms – tā ir tev raksturīga iezīme. Tā izpaužas gan ārējā tēlā, gan tieksmē slēpt emocijas. Vienlaicīgi tu radi iespaidu par sevi kā par uzticamu cilvēku, kurš stingri un pārliecinoši stāv uz savām kājām.

DVĪŅI

Kustīgums, sabiedriskums un tiešums – tas raksturo tevi. Tu viegli iesaisties avantūrās un tev raksturīgs nepastāvīgums. Tomēr vienlaikus tev ir ļoti izsmalcināta daba.

VĒZIS

Tu esi sentimentāls un gādīgs cilvēks. Tavs tēls prasa maigumu un mieru. Tu citus nelaid sev pārāk tuvu savas jūtīgās un romantiskās dabas dēļ.

LAUVA

Šādu tēlu nevar nepamanīt. Sabiedrības acīs tu esi karalisku asiņu pārstāvis, sākot ar stāju un beidzot ar masīvām rotaslietām. Aiz vēlmes būt spilgtam un pamanāmam nereti slēpjas kompleksi.

JAUNAVA

Pedants un perfekcionists – tāds ir tavs tēls. Tavu atturību un akurātumu daudzi uztver kā vēsumu un augstprātību, taču aiz šīs maskas slēpjas patiesa un gādīga daba.

SVARI

Labas manieres, pievilcība un patīkama balss. Tu esi īsts burvības iemiesojums! Lai gan tevi plosa iekšējās pretrunas, ārēji tu esi mierīgs. Pateicoties tam visam, tu vienmēr esi uzmanības centrā.

SKORPIONS

Seksualitāte un kaisle – tas ir par tevi. Tā kā tev piemīt hipnotisks šarms, šķiet, ka sekss ir tas, ko vēlies. Iekšēji tu vari būt pilnīgi vēss, bet no tava skatiena kūst pat saldējums.

STRĒLNIEKS

Tev piemīt dabas dots diženums un majestātiskums. Tev vajag daudz telpas. Tu vēlies vienmēr būt kursā par notiekošo. Vienlaicīgi tavs tēls ir pozitīvs un spilgts. Tevi bieži var ievainot, taču tu nenokar degunu.

MEŽĀZIS

Iekšēji tu esi sentimentāls, taču tam grūti noticēt. Tavs tēls izstaro aukstu un bezkaislīgu loģiku, citi tevi redz kā nopietnu karjeristu, kas ir koncentrējies uz savu mērķi. Tev nepieciešams kļūt mazliet vieglprātīgākam.

ŪDENSVĪRS

Tu uz apkārtējiem atstāj neviennozīmīgu iespaidu – vieni ir šokā, citi – sajūsmā. Vienvārdsakot, tu neesi tāds vai tāda kā visi – zinātkāre, neprognozējamība, šokējošs stils apģērbā un trakas idejas – tās ir tavas galvenās īpašības.

ZIVIS

Ar savu radošo nepastāvību un sapņaino izsmalcinātību tu pastāvīgi maldini apkārtējos. Ārējais haoss un izklaidība prasmīgi slēpj iekšējo savaldību. Tu esi kā krustvārdu mīkla, kas apkārtējiem jāatmin.

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.