12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Kāpēc sejas ādu ieteicams tīrīt divas reizes dienā?

 

A-Beautiful-Face

Seju ir svarīgi tīrīt pareizi un ar pareiziem produktiem. Ādas tips nosaka to, kāds tīrīšanas produkts ir piemērots sejai.

Nav ieteicams sejas tīrīšanai izmantot ziepes, kas ir paredzētas ķermenim. Ziepes ir efektīvs tīrīšanas līdzeklis, kas no sejas ādas var nomazgāt arī noderīgo un aizsargājošo tauku kārtiņu, kas ādai ir īpaši svarīga ziemā.

Taukainai sejas ādai, kas viegli spīd, visdrīzāk derēs produkts, kas regulē ādas tauku izdalīšanos un atstāj uz ādas matētu kārtiņu.

Jutīgai un sausai ādai ir piemērotas kopjošas vielas, kas stiprina ādu un aizsargā to.

Normālu ādu vajadzētu attīrīt ar produktu, kura sastāvdaļas uztur ādas dabisko stāvokli. Ir svarīgi attīrīt ādu divas reizes dienā: no rīta un vakarā. Tīrīšana no rīta novērš netīrumu rašanos uz ādas. Aktīvā ādas darbība nakts laikā padara ādu taukainu un rīta tīrīšanas laikā no sejas tiek noņemti liekie tauki.

Vakarā āda tiek attīrīta no dekoratīvās kosmētikas un netīrumiem, kas pa dienu ir sakrājušies uz ādas. Ja seja netiek attīrīta un uz ādas paliek tauki vai no gaisa sakrājušies netīrumi, ādas poras var nosprostoties.

Vai Jūs zinājāt, ka sejas toniks ir būtiska sejas tīrīšanas daļa? Tas pabeidz attīrīšanu. Sejas toniks noņem no ādas tīrīšanas līdzekļa pārpalikumus, atsvaidzina ādu un padara to maigu. Tas aizver ādas poras un sagatavo ādu kopjošajam produktam. Ja tīrīšanas produkts ir piemērots sejai, uz vates spilventiņa pēc sejas tonika lietošanas nepaliek netīrumi.

Avots:Capture

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.